Karttan TEMADa ziyaret

Karttan TEMADa ziyaret

Karttan TEMADa ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya milletvekili ve yeni dönemde de milletvekili adayı olan Atilla Kart, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Konya Şubesini ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı.

 Ziyarette, TEMAD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Tayyar Yıldırım, emekli astsubayların durumlarının iyi olmadığını ve her geçen günde iyiye gitmediğini ifade ederek, “Bizleri ziyaret etmenizden memnun olduk. Meslek grubu olarak emeklilerimizle birlikte çalışanlarımızda mağdur durumda olup, problemlerimizin çözümünde muhatap bulamıyoruz. Her geçen gün ekonomik anlamda kötüye gidiyoruz. Özlük haklarımızı yeterince alamıyoruz. Sizlerden buna benzer problemlerimizin çözümünde destek bekliyoruz” dedi.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart da, astsubay emeklilerinin ve çalışanlarının sorunlarının çözümünde CHP olarak üstlerine düşeni yerine getireceklerini belirterek, “ Sizlerin samimiyetine güveniyoruz. Tüm haklarınızı kapsayacak şekilde bir yapılanma gerekiyor.  Bu mümkün yeter ki, siyasi irade olsun ve harekete geçsin. Sizlerin sorunlarının çözümü için elimizden gelen katkıyı vereceğimize inanın. Bu konu önem verdiğimiz bir konudur ve sürekli de takipçisiyiz. 12 Haziran seçimlerinde görev verildiğinde mutlaka takip edeceğiz.  Sizler toplumsal kökenli bir meslek gurubusunuz. Sizlerin taleplerini yerine getirmek bizler için bir sorumluluktur” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.