Kartal’ın zirveye  tutunma maçı

Kartal’ın zirveye  tutunma maçı

İ.H. Konyaspor 15. hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip maçı kazanarak 2. sıradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor 

İ.H. Konyaspor 15. hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip maçı kazanarak 2. sıradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor 

 

Geride kalan 14 haftada en başarılı sezonunu yaşayan Konyaspor bugün sahasında küme düşme hattında bulunan Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maçı Alper ulusoy yönetecek. Karşılaşmada Ulusoy’un yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

KONYASPOR YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta Gaziantep deplasmanında kaybetmesine rağmen 2. sıraya yükselen Yeşil-beyazlı ekip maçı kazanarak yerini sağlamlaştırmak istiyor. Konyaspor sezonun 15. hafta maçına 26 puanla 2. sırada çıkarken rakep Yeni Malatyaspor ise lig sıralamasında 13 puanla 17. sırada yer alıyor 

STOPERLER GERİ DÖNÜYOR 

Süper Ligin 15.haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Konyaspor'da cezalı olan oyuncular takıma dönüyor. 

Yeşil-beyazlı ekipte kart cezası nedeniyle Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada forma giyemeyen iki stoper Abdülkerim Bardakçı ile Ahmet Çalık bu maçla birlikte takıma dönecek.

Aynı zamanda kart sınırında olan Zymer Bytyqi ise Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kart görmesi halinde Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

SÜPER LİGDE 9. RANDEVU

Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, bu maçla birlikte Süper Lig'de 9. kez karşı karşıya gelecek. 

İki takım arasında 2017-2018 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 8 karşılaşmada 2-2’lik eşitlik bulunuyor. Diğer 4 maçta ise  takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor rakibi karşısında aldığı 2 yenilgiyi de sahasında alırken, Geçtiğimiz sezon 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmayı başarmıştı.Konya'da oynanan  son maçta ise  kazanan çıkmamış ve mücadele 1-1 berabere bitmişti. 

İLHAN PALUT İLE SUMUDİCA 3’ÜNCÜ KEZ RAKİP

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica bugüne kadar 2 kez rakip oldu. Söz konusu maçların ikisini de İlhan Palut berabere tamamladı. İki teknik adam en son 2020 yılının Eylül ayında karşılaşmıştı.

İlhan Palut ile Marius Sumudica, bugüne kadar Süper Lig’de iki kez karşı karşıya geldi. Bu iki maçta da Palut, Göztepe’yi çalıştırırken, Sumudica ise Gaziantep Futbol Kulübünün başında bulunuyordu. İlhan Palut’un öğrencileri söz konusu iki müsabakayı da berabere tamamlarken, 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum