Kartal’ın zirve inadı sürüyor  

Kartal’ın zirve inadı sürüyor  

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında  Giresunspor'u 1-0 yenen Konyaspor, şampiyonluğu kovalamaya devam ediyor. Bir maçı eksik olan yeşil-beyazlı ekip puanını 48 yaptı. Konyaspor pazar günü deplasmanda lider Trabzon ile karşılaşacak.

Süper Lig'de  Giresunspor'u 1-0 yenen Konyaspor, şampiyonluğu kovalamaya devam ediyor.

Konyaspor bu galibiyetle puanını 48 yaptı ve gelecek hafta karşılaşacağı lider Trabzonspor'u 9 puan farkla takibini sürdürdü. Ligdeki son dört maçında galibiyet yüzü göremeyen GZT Giresunspor ise 26 puanda kaldı.

Ligde 48 puanla lider Trabzonspor’u takibine devam eden Konyaspor son 8 maçta 7 galibiyet alırken 1 kez yenildi. Yeşil-beyazlılar bu süreçte 21 puan toplarken 3 puan kaybetti. Konyaspor rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde 3 gol gördü. 5 maçta ise kalesini gole kapattı.

Ligde şuanda bir maçı eksik olan Anadolu Kartalı Trabzonspor’un  Kasımpaşa’yı 1-0 yenmesiyle  rakibiyle puan farkı 9’a yükseldi. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. 

ZORLU MAÇ ÖNCESİNDE KUPA MESAİSİ 

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu 24. hafta maçında konuk ettiği GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 48 puanla 2. sırada kapatan Konyaspor, Ziraat Türkiye kupası ve ligde oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başladı.

GZT Giresunspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular sahada pas çalışması ve topla oyun ile devam eden antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

KONYASPOR 1-0'A ABONE

GZT Giresunspor engelini tek golle geçen Konyaspor, üst üste üçüncü maçından da 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Bu sezon tek gollü maçlarıyla dikkat çeken Yeşil Beyazlılar, özellikle son haftalardaki skorlarıyla öne çıktı. Antalyaspor'u 1-0 yenen Konyaspor, Beşiktaş'ı da aynı skorla mağlup etmişti. Sahasında Sivasspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamayan İlhan Palut'un öğrencileri, Adana Demirspor ve Atlay'ı da 1-0'lık skorlarla yenmişti.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.