Kartalın puan hesabı

Kartalın puan hesabı

Pazar günü lider Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek olan Konyasporda hedef zor deplasmandan puanla dönmek

Yeşil-beyazlılar, bugün uçakla İstanbul’a gidiyorlar

Konyaspor bugün uçuyor. Lider Fenerbahçe ile Pazar akşamı Şükrü Saraçoğlu stadında zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar devam ediyor..
Kartalların, dün akşam basına kapalı olarak yapılan antrenmanında taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Sakat olan Mehmet Batdal, genç Milli takımda bulunan Ali Dere ve kadro dışı kalan Barbaros’unu katılmadığı antrenmanda futbolcuların moralli ve istekli oldukları ileri sürüldü. U19 Milli takımın dün Karadağ ile oynadığı ikinci maçta da forma giyen Ali Dere bugün Konya’ya dönerek takıma katılacak. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanın kıran kıran geçtiği belirtildi. İstanbul’dan dönmeyen teknik direktör Yılmaz Vural’ın katılmadığı antrenmanı Antrenörler Mehmet Demirtaş, Cenk Özcan, Şakir Özkayımoğlu ve Serhat Galimane yönetti. Yılmaz Vural’ın bugün takıma İstanbul’da katılacağı bildirildi.
YÖNETİCİLER TATLICAK’TA
Konyasporlu futbolcuları, Fenerbahçe maçı öncesi  yöneticilerde yalnız bırakmıyor. Takımımın antrenmanlarını izleyen yöneticiler, oyunculara moral vererek, Konyaspor'un kümede kalma hedefine mutlaka ulaşacağını dile getirdiler.. Kartallar, bugün de öğle saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapacaklar ve akşam da uçakla İstanbul’a giderek Titanik otelde kampa girecekler.. Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları İstanbul’da yarın ve Pazar günü öğle saatlerinde yapılacak iki antrenmanla tamamlanacak.
Öte yandan, Konyaspor'un, lider Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı 25.hafta maçı hazırlıklarını özel antrenmanla sürdüren kaleciler, 1 saat 20 dakika süren antrenman sonrasında adeta "Çamur Adama” döndüler.. Kalecilerin bu durumunu gören futbolcular ise kendilerine takılmaktan geri kalmadılar.
Konyaspor’a,  ara transfer döneminde İngiltere'nin Hull City takımından transfer olan Gineli oyuncu Kamil Zayatte 26.yaşını kendisi için hazırlanan sürpriz doğun günü töreniyle kutladı. Doğum günü pastasının üzerindeki mumları arkadaşlarının alkışları eşliğinde üfleyen Kamil Zayatte, takımımızın kalan haftaları en yi şekilde değerlendirerek hak etmediği yerden kurtulacağını ve ligde kalacağını söyledi.
FENERBAHÇE’DE EKSİKLER CAN SIKIYOR
Spor Toto Süper Lig’de 13 Mart Pazar günü Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe’de, eksikler can sıkıyor. Gökhan Gönül ve Selçuk’un sakatlık durumlarının ardından geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanında Lugano ve Andre Santos’un gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşmesi, Konyaspor maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı zorlayacak. Kocaman, takım savunmasında, eksikler nedeniyle son dönemde çok fazla şans vermediği Caner, İlhan ve Bilica alternatiflerini değerlendirecek. Andre Santos’un yokluğunda savunmanın solunda Caner’i görevlendirmesi beklenen Kocaman, Lugano’nun yerinde de İlhan ve Bilica tercihini kullanacak. Sol kasık bölgesindeki yırtık nedeniyle son lig maçında forma giyemeyen Gökhan Gönül ve dün topla çalışmasına rağmen Twitter’daki mesajında “Konyaspor maçında oynamayı çok istiyorum ama zor görünüyor” açıklamasını yapan Selçuk’un 26. haftadaki Galatasaray derbisi düşünülerek riske edilmemesi bekleniyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.