Kartal’ın Peter’i var

Kartal’ın Peter’i var

Konyaspor’u Beşiktaş maçında hem puan hem de moral olarak uçuran Peter Grajciar çok mutlu. Yeşil-beyazlı ekibin en golcü futbolcu ünvanını da kazanan Peter, gollerinin arkasının geleceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren, geçtiğimiz hafta Kayserispor’a kendi saha ve seyircisi önünde yenilen Konyaspor, ligin 13. haftasında Beşiktaş deplasmanından 1 puanla dönmenin sevincini yaşıyor. Beşiktaş karşısında temsilcimizin iki golünü atan  Peter Grajciar, takım olarak defansta ve ofansta nasıl oynanması gerekiyorsa bunu yaptıklarını ve sonucunda da hak ettikleri ve kendiler için çok önemli olan 1 puan aldıklarını söyledi.
Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek açıklamasına başlayan golcü oyuncu Peter Grajciar, "Oyunun skorundan memnunuz. Sonuçta burada çok önemli bir deplasmandan 1 puan aldık. Sıralamadaki yerimize baktığımızda 1 puan bile bizim için çok önemli. Bir an önce alt sıralardan kurtulma adına bu puana çok ihtiyacımız vardı. Mutluyuz. Artık kendi sahamızda oynayacağımız kritik maçlara bakacağız. Kasımpaşa ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından alacağımız galibiyetlerle ilk devrenin kalan iki maçına daha bir moralli ve güvenli çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz" dedi.
Konyaspor’un oynamaktan çok oynatmamayı düşünen bir oyun anlayışıyla sahada yer aldığı şeklindeki görüşle ilgili açıklamada da bulunan Peter Grajciar, "Bence Beşiktaş karşısında ofansta da defansta da gayet iyi bir mücadele ortaya koyduk. İki de gol attık. Bunun içinde girdiğimiz ama değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Defansı ve oynatmamayı düşünen takım gol atamaz. Oyun taktiğimiz kontraataktı. Beşiktaş karşısında da öyle oynadık. Mücadelemizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.
Beşiktaş karşısında aynı kanatta görev yaptığı Hakan Aslantaş ile iyi bir uyum içerisinde olduğunu ve bunun neye bağlı olduğunun sorulması üzerine  Peter Grajciar, "Ben zaten ikinci golden sonra Hakan'a gittim ve yaptığı asistten dolayı kendisine teşekkür ettim. Kişilik olarak ve futbolcu kimliğiyle Hakan Aslantaş çok iyi biri. Beşiktaş karşısında takım olarak da iyiydik. Mücadelelerinden dolayı kendisine ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."
Konyaspor’un en golcü futbolcusu unvanını da elinde bulunduran Peter, bundan sonraki maçlarda da gollerini atmaya devam edeceğini belirterek, “Benim gol atmam önemli, ama takımımızın kazanması daha önemli. Takımın kazanması için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Umarım hafta sonunda oynanacak Kasımpaşa maçını da kazanarak üst sıralara tırmanırız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.