Kartal’ın kader anı

Kartal’ın kader anı

Süper Lig’de korkulu rüya görmeme mücadelesi veren Konyaspor, bugün Kasımpaşa ile zorlu bir 90’a çıkacak. Saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Manisa’dan Yunus Yıldırım yönetecek

Konyaspor, bugün Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 14.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada,  Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını İzmir'den Adil Sinem ve Kocaeli'den Serhan Malkoç yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara'dan Mustafa İlker Coşkun.
Ligde, geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından altın değerinde 1 puanla dönerek moral ve güven tazeleyen yeşil-beyazlı takımda Kasımpaşa maçının planları galibiyet üzerine yapıldı. Dün ter atarak hazırlıkları tamamlayan ve Tatlıcak tesislerinde kampa giren Konyaspor’da hafta içerisinde antrenmanda sakatlanan Erdinç ile Ülkesinin Milli takımından sakat dönen Bassim Abbas’ın tedavileri sürdürülmekte.. İki futbolcunun durumu bugün maç öncesi belli olacak.. Sarı kart cezalısı Emre Toraman ise Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Teknik adamların, bugün Kasımpaşa maçına değişik bir dizilişle çıkartması beklenmekte.  Konyaspor’un muhtemel 11’i şöyle. Gökhan- Adnan, Kere, Klein Abbas, Hakan- Erdal, Dockal, Veli (Burak), Montano,  Peter Grajciar- İbrahim Bangoura (Tazameta) ..
Konyaspor taraftarları, bugünkü maçı 7,5 ile 50 lira arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.. Taraftarlar, biletlerini bugün stad gişelerinden temin edebilecekler. Bilindiği gibi bilet ücretleri: yeni ve eski yeşil, maraton ve konuk takım tribünleri için 15, kale arkası tribünler için 7,5 lira ile kapalı tribün 50 lira olarak açıklanmıştı.
Öte yandan, Konyaspor ile Kasımpaşa bugün Spor Toto Süper Ligde 3. kez karşı karşıya gelecek. 2007-2008 sezonunda oynanan maçlardan ilkini Konya'da Kartallar 2-1 kazanırken, 34. haftada deplasmanda oynanan mücadelenin galibi 2-1'lik skorla Kasımpaşa olmuştu. Konyaspor, hakem Yunus Yıldırım ile ise, 12. maçına çıkacak. Yıldırım, son olarak Konyaspor’un geçen yıl, Bank Asya 1. ligde iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı.  Kasımpaşa 14.hafta maçında görevlendirilen Yunus Yıldırım, Konyaspor’un 1’i Türkiye Kupası, 1’i Bank Asya 1.Lig ve 9’u Süper Lig olmak üzere 11 maçını yönetti. Yunus Yıldırım’ın yönettiği son maçta yeşil-beyazlılar Bank Asya 1.Lig’de 2009-2010 sezonunun 18.haftasında Konya’da Gaziantep B.Ş.Bld.Spor’a 1-0 kaybetmişti.
Manisa Bölgesi hakemi Yunus Yıldırım, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ikinci kez düdük çalacak. Yıldırım’ın yönettiği son Süper Lig maçında İstanbul B.Ş.Bld.Spor sahasında Kardemir D.Ç.Karabükspor’u 2-1 mağlup etmişti. Bugün oynanacak Konyaspor-Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig 14.hafta maçında Yunus Yıldırım’ın yardımcılıklarını İzmir’den Adil Sinem ve Kocaeli’den Serhan Malkoç yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara’dan Mustafa İlker Coşkun.
KASIMPAŞA,  GALİBİYET İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bugün deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak Kasımpaşa, sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kötü başladığı sezonda ilk galibiyetini 12. haftada Sivasspor'u yenerek alan lacivert-beyazlı ekip, geçen hafta deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Konyaspor önüne galibiyet parolasıyla çıkacak. Ligin 14. haftası öncesi 7 puanlı Kasımpaşa 18. ve son sırada bulunurken, Konyaspor ise 10 puan ve averajla 15. sırada yer alıyor. Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, her iki takım için de büyük önem taşıyan maçı kazanarak, bir an önce alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi. Lacivert-beyazlı takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmadığı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.