Kartal’ın gözü Play-Off’da 

Kartal’ın gözü Play-Off’da 

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Vaduz ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan Konyaspor  sahasında turu geçeceğinden emin. Yeşil-beyazlı ekip zorlu müsabakada taraftarının desteğine güveniyor 

Konyaspor Vaduz UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçı için geri sayım başlamış durumda. Turun ilk maçında deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan temsilcimiz Konyaspor, evindeki rövanş maçında rakibini mağlup ederek adını Play-off turuna yazdırmak istiyor.

Konyaspor Vaduz maçı (11 Ağustos 2022 Perşembe) saat 20.00'de oynanacak.

Konyaspor Vaduz maçı A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz Konyaspor, Vaduz'u elemesi halinde Konferans Ligi play-off turunda Neftçi-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı ekibin tur atlaması durumunda Neftçi-Rapid Wien eşleşmesinin galibi ile  ilk maçını 18 Ağustos'ta oynanacak. Rövanş mücadelesi ise 25 Ağustos'ta gerçekleşecek. 

NEFTÇİ PLAY-OFF İÇİN AVANTAJ YAKALADI 

Konyaspor'u yakından ilgilendiren karşılaşmada Neftçi evinde Rapid Wien'i 2-1 mağlup etti.

Arabam.com Konyaspor'un Vaduz'u elediği takdirde, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaşacağı, muhtemel rakiplerinin karşı karşıya geldiği mücadelede Azerbaycan temsilcisi Neftçi evinde Rapid Wien'i 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın rövanşı Avusturya'da oynanacak.

PALUT İLK 11’DE 5 DEĞİŞİKLİK YAPTI   

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Vaduz'a konuk olan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, son oynadıkları BATE Borisov maçına göre kadrosunda 2'si zorunlu 5 değişiklik yaptı. 

UEFA Konferans Ligi 3'üncü tur ilk karşılaşmasında arabam.com Konyaspor, Lihtenştayn ekibi Vaduz'a konuk oldu. Deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kalarak bir üst tur için avantajını Konya'ya bırakan Konyaspor teknik direktör İlhan Palut, Vaduz mücadelesine; " Sehic, Ahmet, Adil, Calvo,Guilherme, Rahmanovic, Hadziahmetovic, Soner, Amilton, Michalak, Muhamemet" 11'i ile çıktı. Konyaspor, BATE Borisov ile oynanan ve 2-0 kazanılan rövanş maçına göre 5 değişiklikle çıktı. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı olan Sokol Cikalleshi'nin yanı sıra rahatsız olan Zymer Bytyqi, Robert Muric, Endri Çekiçi ve Cebrail Karayel maça yedek başladı. 

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.