Kartal’ın gözü Malataya’da

Kartal’ın gözü Malataya’da

Süper Ligde 6 hafta sonra 3 puan sevinci yaşayan Konyaspor Yeni Malatyaspor maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

Süper Lig’de 25. haftayı 2-0’lık Y. Denizlispor galibiyeti ile kapatan İttifak Holding Konyaspor, 26. haftada deplasmanda Y. Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Sahasında Denizlispor’u 2-0 yenerek 6 maç sonra 3 puan sevinci yaşayan yeşil-beyazlı ekip Malatya deplasmanına da 3 puan için gidecek. Bu sezon deplasmanlarda zorluk yaşayan Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı ile bu şanssızlığını da kırmak istiyor.

Konyaspor, deplasmanlarda puan ya da puanlar almakta zorlanıyor. Şu ana kadar dış sahada 11 karşılaşmaya çıkan Anadolu Kartalı, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 8 puan toplayabildi. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 10 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 15 gol gördü. Konyaspor, evinde oynadığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 19 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 13 gol gördü. Yeşil-Beyazlı ekip, iç sahada oynadığı maçlarda 19 puan toplayarak bu alanda ligin 9.basamağında yer aldı.

MARKO JEVTOVİC’İN CEZASI BİTTİ

İttifak Holding Konyaspor'da Marko Jevtovic, formasına yeniden kavuşuyor

Sırp oyuncu, Beşiktaş ile ligde oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Kupada Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada hastalığı sebebiyle forma giyemeyen 27 yaşındaki oyuncu, Denizlispor maçında ise cezası sebebiyle kadroda yer almadı. Takımın en istikrarlı oyuncularından olan Jevtovic, bu hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçıyla beraber formasına yeniden kavuşacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.