Kartal’ı zor bir ikinci yarı bekliyor

Kartal’ı zor bir ikinci yarı bekliyor

Sezonun ilk yarısını küme düşme potasında tamamlayan Atiker Konyaspor’u zor bir ikinci yarı bekliyor Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda çok daha fazla puan toplaması gerekiyor.

Sezonun ilk yarısını küme düşme potasında tamamlayan Atiker Konyaspor’u zor bir ikinci yarı bekliyor Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda çok daha fazla puan toplaması gerekiyor. Atiker Konyaspor kazandığı maçlardan sonra rakiplerinin puan kaybetmesini de bekleyecek

İlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Atiker Konyaspor’u 2. Yarı zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin üzerinde bulunan Antalyaspor ve Osmanlıspor arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor.

ZORLU FİKSTÜRLE BAŞLAYACAK   

İlk yarıyı 16. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor’u ikinci yarıda zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor ikinci maçında ise deplasmanda küme düşme hattında bulunan Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Bu maçtan alacağı yenilgi Atiker Konyaspor’u daha da dibe çeker.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ise evinde ilk yarıyı lider bitiren Başakşehir ile karşılaşacak. Konyaspor’un oynayacağı bu maçlar  takımın geleceğini tayin edecek.  

 YÖNETİM VE TEKNİK İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

Fenerbahçe karşısında oynanan oyun ve alınan bir puan camiayı ikinci yarı için umutlandırdı.  Yapılacak takviyeler ile birlikte Atiker Konyaspor sezonu ilk 10 içinde bitirmenin planlarını yapıyor. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , “Ara transferde yapacağımız takviyelerle ilk 10 içinde olacağız. İkinci yarıya çok daha güvenli bakacağız. Kimse merak etmesin” dedi.

KONYASPOR BUGÜN TOPBAŞI YAPACAK

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısı için bugün Antalya’da toplanarak hazırlıklarına başlayacak.

2017 yılını Trabzonspor galibiyetiyle tamamlayan Atiker Konyaspor'da oyunculara verilen 6 günlük izin bugün itibariyle sona erecek. Yeşil-Beyazlı ekip, Antalya’da Regnum Hotelde bir araya gelerek devre arası kamp çalışmalarına başlayacak. Atiker Konyaspor Trabzonspor ile oynanacak son 16 turu rövanş maçına kadar Antalya’da kalacak

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.