Kartal’da mesai günü

Kartal’da mesai günü

Konyasporda futbolculara verilen iki günlük izinin ardından Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün başlanacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizde moraller süper. Kartalın hedefi yaralı Aslanı devirmek

Turkcell Süper ligde 21. haftada Antalyaspor’u 2-0’lık bir sonuçla geçmeyi başaran  Konyaspor’da gözler, Pazar günü içi sahada Galatasaray ile oynanacak dev maça çevrildi. Haftayı Antalyaspor galibiyetiyle kapatan yeşil-beyazlılara da bu karşılaşmanın hazırlığı iki günlük izinin ardından bugün öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde yapılacak yenileme antrenmanıyla başlayacak. Kartallar, bugün kondisyon ve teknik-taktik olmak üzere çift çalışma yapacaklar. Hazırlıklar Cumartesi günü ter antrenmanıyla sona erecek. Antalyaspor galibiyetine rağmen, rakiplerinde kazanması sonucu buruk bir haftayı geride bırakan Konyaspor’da, Denizli maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Serhat Akın ile sakatlıkları süren Serhat Akyüz, Mustafa Er, Koray ve Erdal forma giyemeyecek. Antrenman eksiğini tamamlayan ve her geçen gün form tutan, yeni transfer Musa Büyük’ün ise Pazar günü Galatasaray’a karşı, forvette Veysel’in yanında  oynaması bekleniyor.

SARITAŞ: GALATASARAY’I YENECEĞİZ
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, Galatasaray maçına da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Bünyamin Sarıtaş, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçını kayıpsız geçmelerinin önemli olduğunu belirterek, “İyi bir oyunla hak ederek kazandık. Çok sayıda pozisyon bulduk. Takım olarak her geçen daha iyi bir oyun sergiliyoruz” dedi. Sarıtaş, ara transfer döneminde önemli oyuncuları transfer ettiklerini belirterek, yeni transferlerin takıma kısa sürede uyum sağladığını ve önemli katkılar yaptıklarını bildirdi. Rakiplerinin de kazanmasıyla Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin öneminin kısmen azaldığını ifade eden Sarıtaş, şunları kaydetti: “Bu hafta evimizde yapacağımız Galatasaray maçının önemi bir kat daha arttı. Galatasaray karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için evimizde puan kaybetmemeliyiz. Rakibin durumu bizim için çok önemli değil. Biz sahaya çıkıp kazanmak için oynayacağız. Bunu başarabilecek gücümüz var.”
POLJAC: BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK
Ara transferde Konyaspor’a gelen  Norveçli oyuncu Branimir Poljac, Antalyaspor karşısında kazanmayı çok istediklerini ve bunu da başardıklarını belirterek, “Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Bunun verdiği moral motivasyonla önümüzdeki maçlarda da iyi sonuçlar almak için çalışacağız. Önümüzdeki iki maçta Galatasaray ile içeride, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağız. Antalyaspor maçında alınan galibiyetin verdiği moralle Galatasaray maçına daha iyi hazırlanacağız. Umarım Galatasaray maçını kazanıp, ondan sonra oynayacağımız Trabzonspor maçına da daha motive olmuş bir takım olarak çıkarız” derken, hava şartları ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise “Norveç’te de havalar soğuk oluyor. Ama ben maçın ikinci yarısında biraz da olsa üşüdüğümü hissettim” cevabını verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.