Kartal’da mesai  bugün başlayacak

Kartal’da mesai bugün başlayacak

Atiker Konyaspor evinde oynayacağı Antalyaspor mesaisine bugün yapacağı çalışma ile başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü Konya’da Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da hazırlıklar bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip  3 günlük izinin ardından bugün saat 17.00’da Kayacık tesislerinde toplanacak. Atiker Konyaspor teknik direktör Mehmet Özdilek nezaretinde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Antalyaspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Atiker Konyaspor  12 Kasım Pazar günü Gençlerbirliği ile özel maçta karşı karşıya gelecek.  Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ligin 12. Hafta maçında 18 Kasım Cumartesi günü saat 16.30’da sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak.

PUANLARI İÇ SAHADA TOPLADI

Ligde geride kalan 11 hafta istediğini bulamayan Atiker Konyaspor 10 puanla 15. Sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu puanların 9’unu evinde oynadığı karşılaşmalarda topladı. Atiker Konyaspor Antalyaspor ile evinde oynayacağı maçı da kazanarak alt sıralardan kurtulmak ve iç saha performansına yeni bir başarı eklemek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.