Kartal’da Ahmed Hassan şoku

Kartal’da Ahmed Hassan şoku

Son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çeken Mısırlı golcü Ahmed Hassan kupa maçında 2 gol atarak yıldızlaşırken yaşadığı sakatlık ise camiayı üzdü. Oyuncunun Trabzon karşısında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi 

Hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Konyaspor’da Ahmed Hassan şoku yaşanıyor.

Fatih Karagümrük maçında 2 gol atarak yıldızlaşan futbolcu sakatlık yaşayarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oyuncunun durumu bugün çekilecek MR sonrasında belli olacak. Son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çeken Mısırlı golcünün Trabzonspor maçında oynamasının zor olduğu ifade edildi.   

Ahmed Hassan Fatih Karagümrük maçında biri penaltıdan olmak üzere 2 gol kaydederken karşılaşmanın 59. dakikasında sakatlanarak yerini Amar Rahmanovic’e bıraktı.

Sokol Cikalleshi’nin de sakat olması hafta sonu oynanacak zorlu Trabzonspor maçında hücum opsiyonları açısından İlhan Palut’u zora sokacak   

İLHAN PALUTTAN SAKATLIK AÇIKLAMASI 

Fatih Karagümrük maçının ligde oynayacakları Trabzonspor maçına etkisinin nasıl olacağına yönelik bir soruya Palut, şu cevabı verdi:

"Bugün çok zor şartlar vardı. Oyuncular ve hakemler 120 dakika yağmur, soğuk ve ağır bir zeminle mücadele etti. Ahmed Hassan sakatlığı nedeniyle maça devam edemedi. Son bölümde 3 oyuncuyu kramp, adale çekmesi nedeniyle çıkarmam gerekiyordu. Amilton'un devam etmemesi gerekiyordu, Oğulcan oyun ritmini düşürdü, Adil sekerek maçı bitirdi. Biz de bu şekilde 'Üstlerine gitmeden, sakin bir şekilde maçı bitirelim.' dedik. Yıpratıcı bir maç oldu. Ufak tefek hasarlar bıraktı. Yarın çalışmalara başlamadan durum tespiti yapacağız ve lig maçının hazırlıklarına başlayacağız. Ahmed Hassan, alt adalesinde ani bir hareketten dolayı batma hissettiğini söyledi. Şu an itibarıyla oynayacak durumda değil. Ahmed Hassan'ı üst üste kullandık son haftalarda. Yarın hepsinin durumuyla alakalı sağlık ekibimiz genel bir açıklama yapacaktır."

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum