Kartal  yüksekten uçar

Kartal yüksekten uçar

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Kartal’ın tek düşüncesi 3 puan

Son iki haftada 5 puan kaybederek duraklama dönemine giren İttifak Holding Konyaspor bugün sezonun 16. hafta maçında Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak Alper Akarsu olacak

Süper Lig’de 27 puanla ikinci basamakta bulunan Konyaspor zorlu İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. yeşil-beyazlı takımda cezalı oyuncu bulunmazken, tedavisi süren Oğulcan’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Zymer Bytyqi ise sarı kart sınırında bulunuyor.

SÜPER LİGDE 3 RANDEVU

Konyaspor bugün rakibi ile Süper Ligde 3. kez karşılaşacak. Bu maçtan önce oynanan 2 karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip 1 galibiyet 1 yenilgi aldı. Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanırken Konyaspor evinde oynadığı maçı ise 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmıştı.

İLHAN PALUT, FATİH KARAGÜMRÜK’E GEÇİT VERMİYOR

Süper Ligin 16. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut rakibine karşı hiç kaybetmedi. Genç teknik adam İstanbul ekibi ile kariyeri boyunca 5 kez karşılaştı. Palut, bu maçlarda 3 galibiyet 2 beraberlik alırken 11 puan çıkarttı.

Konyaspor'un başarılı teknik adamı İlhan Palut, Fatih Karagümrük teknik direktörü Francesco Farioli ile ligde ikinci kez karşılaşacak. 2 Mayıs 2021 tarihinde Konya’da oynanan karşılaşmayı Genç teknik adam galibiyetle tamamlamıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.