Kartal, son maçını kazandı

Kartal, son maçını kazandı

Atiker Konyaspor, Antalya kampında 3. ve son hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Atiker Konyaspor, 3. ve son hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı.Kamp yapılan otelin sahasında oynana maçı yeşil-beyazlı temsilcimiz 1-0 kazandı. Her iki yarıda farklı kadrolarla mücadele eden yeşil-beyazlı ekibin golünü Hurtado'nun şık pasında Ömer Ali Şahiner attı.Bugün izin yapacak olan Konyaspor, salı günü Antalya'da yeniden toplanarak Erzurumspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

HURTADO'NUN MR ÇEKİLECEK

Atiker Konyaspor'un Perulu futbolcusu Paolo Hurtado'nun, sakatlıklardan yana şanssızlığı sürüyor.  Daha önce Peru Milli Takımı'nın Amerika ile oynadığı maçta sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Hurtado, yeşil-beyazlı ekibin Antalya kampında da sakatlandı. Dün İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçında kasığından sakatlanan tecrübeli orta saha oyuncusunun bugün MR çekilecek ve durumu netleşecek. Atiker Konyaspor formasıyla 3. kez bir sakatlıkla başbaşa kalan Hurtado'nun bu talihsizliği hem teknik ekibi, hem de yönetimi üzdü. Atiker Konyaspor, ikinci yarının ilk maçı olan Erzurumspor maçında sakat olan Hurtado ve Uğur Demirok ile cezalı olan Skubiç forma giyemeyecek.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.