Kartal, puan için uçuyor

Kartal, puan için uçuyor

Cumartesi deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, yarın uçakla Trabzon'a, oradan da Rize'ye gidecek. Yeşil-beyazlılar, Rizespor maçının son çalışmasını da Rize'de yapacaklar

Torku Konyaspor Rize yolcusu.. Konya’daki hazırlıkları tamamlayan Kartallar, yarın Trabzon’a uçacaklar. Ligde ilk iki mücadelesi veren Çaykur Rizespor’u sahasında yenerek deplasman zaferine bir yenisini daha eklemek isteyen yeşil-beyazlılar’ın önceki gün gerçekleştirilen taktik antrenmanına Ali Dere ve Semih Aydilek katılmazken, Şenol Akın takımdan ayrı çalıştı. Bu üç futbolcu da Rize maçı kadrosunda yer almayacak. Antrenmanda, ayağında ağrı hisseden Sjoerd Adrianus Theodorus Ars ve geçirdiği sakatlığın ardından yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan ve girdiği ikili mücadele sonrasında ağrı hisseden Onur Uğlu çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
RİZE YOLCULUĞU YARIN
Dün de öğleden sonra taktik ağırlıklı bir çalışma daha yapan Torku Konyaspor, bugün sabah saat 9.30’da Ankara’ya gidecek ve oradan da 14.00 uçağıyla Trabzon’a uçacak.. Yeşil-beyazlılar Trabzon’dan Rize’ye geçerek konaklayacakları otelde kampa girecekler.. Temsilcimizde, yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları bugün gerçekleştirilecek  ter antrenmanıyla tamamlanacak. Kartallar, maçtan sonra Trabzon’a dönerek geceyi orada geçirecekler ve Pazar sabah uçağıyla Ankara, oradan da Konya’ya gelecekler.
OYUN KURALLARI ANLATILDI
Torku Konayasporlu futbolculara değişen oyunu kuralları hakkında bilgi verildi.. Konya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Deniz Çoban tarafından Tatlıcak Tevfk Lav tesislerinde gerçekleştirilen programa teknik direktör Uğur Tütüneker, menajer Seyit İçgül, antrenörler ve oyuncular katıldı. Bilgilendirme toplantısında İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya ve Ulusal Hakem Mustafa Aydın'da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.