Kartal, Paşa’ya kilitlendi

Kartal, Paşa’ya kilitlendi

Yarın oynanacak Kasımpaşa maçı için hazırlıkların sonuna gelen Konyaspor’da gözler 3 puandan başka bir şey görmüyor

Konyaspor’da, yarın oynanacak Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı.. Düşme hattında yer alan Kartal’ın en ciddi rakipleri arasında yer alan Kasımpaşa maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla yapan yeşil-beyazlı takımda moral süper. Maçın biletleri 7,5 ile 50 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıktı.
Kartal’ın önceki gün öğleden sonra Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana bir önceki günkü çalışmada sakatlanan Erdinç Yavuz katılmazken, Basem Abbas takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman sonrası bir grup taraftar oyunculara tatlı ikramında bulundu. Konyaspor’da hazırlıklar dün de taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışması ve çabukluk-koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular taktik çalışması gerçekleştirdi.
ERDİNÇ’İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Konyaspor’da, önceki günkü antrenmanda sakatlanan Erdinç’in büyük bir olasılıkla Kasımpaşa maçında forma giyeceği ileri sürüldü. Takımda tek eksik, sarı kart cezalısı Emre Toraman.. Bu arada, Konyaspor’un Beşiktaş karşısında aldığı beraberlikte önemli rol oynayan Peter Grajciar, Fenerbahçeli Alex, Kayserisporlu Mehmet Eren ve Bursasporlu Batalla haftanın kare asına girerken, Peter’in Beşiktaş’a attığı ilk gol haftanın golü seçildi.  Beşiktaş teknik direktörü Schuster’in Konyaspor maçının ardından “Buraya geldiğimde rakiplerden 1960'ların futbolunu oynamasını beklemiyordum” açıklaması da haftanın olayı olarak istatistiklere geçti..
BİLETLERE SATIŞA ÇIKTI
Öte yandan, Konyaspor-Kasımpaşa maçının biletleri dünden itibaren biletx gişelerinde satışa çıkartıldı. Taraftarlar maç gününe kadar biletlerini, Biletix'in  HYPERLINK "http://www.biletix.com" www.biletix.com adresinden veya Gedavet ile Mevlana şubelerinden temin edebilecekler. Biletlere maç günüde stad tribünlerinden satılacak. Konyaspor yönetim kurulunca alınan kararla, Kasımpaşa maçının bilet ücretleri şöyle; Eski yeşil, yeni yeşil, maraton ve konuk takım tribünleri: 15 TL.. Kale arkası ribünler: 7,5 TL.. Kapalı tribün: 50 TL..
KASIMPAŞA İYİ TAKIM
Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, taraftarları maça davet etti ve destek istedi. "Konya şehri artık uyanmalı ve gücünü göstermeli" diyen Ziya Doğan, Kasımpaşa maçıyla ilgili şu açıklamayı yaptı.  "Bizim gibi son haftalarda yükselen bir grafik içerisinde olan Kasımpaşa ile zor ve bir o kadar da önemli bir maça çıkacağız. Rakibimizi geçtiğimiz hafta çıplak gözle Gençlerbirliği maçında izledim. Çok iyi mücadele eden ve haftalar ilerledikçe sistemini oturtmaya başlayan bir takım. Kaliteli bir kadroya sahip. Gençlerbirliği maçında oyunun genelinde hakim olan taraftı. Ama rakip girdiği tek pozisyonda golü buldu ve karşılaşma berabere bitti. Bizim ile oynayacakları maça büyük önem veriyorlar. Bizde Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak Beşiktaş maçında aldığımız puanı değerlendirmek ve kalan haftalar öncesinde moral bulmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyet, ardından iç sahada oynayacağımız Gençlerbirliği, deplasmandaki Sivasspor ve iç sahada Galatasaray maçlarına da moral motivasyon olarak yansıyacaktır. 4 maçı da kazanacak güce sahibiz. Ama Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Sivasspor gibi kendi rakiplerimizle oynayacağımız karşılaşmalar sıralamadaki yerimizi belirlemek ve alacağımız puanlarla sezonun ikinci devresine daha moralli başlamak adına çok önemli. Kasımpaşa gibi zorlu bir rakibi yeneceğiz. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz..”
DOĞAN DESTEK İSTEDİ
Konyaspor taraftarının gerçek gücünü bildiklerini ve geride kalan haftalara bakıldığında gerçek anlamda bu sezon taraftar desteğini göremediklerini de sözlerine ekleyen teknik direktör Ziya Doğan, bu konuda da şunları söyledi.  "Ben Konyalı değilim ama Konyaspor gibi Konya'nın önemli marka değerlerinden birinin başındaki kişiyim yani teknik direktörüm. İnanın Konyaspor konusunda Konyalıyım ve Konyasporluyum diyen birçok kişiden daha Konyasporluyum. Konyaspor taraftarı bize bugüne kadar oynadığımız maçlarda gereken desteği vermedi. Bunun sebeplerini bilmiyorum. Ama benim bildiğim tek şey Konyaspor'a tüm Konya şehrinin destek vermesi. Onların tribün gücüyle takımımız zorlukların üstesinden gelmeyi bilecektir. Şu an bizim istediğimiz Konya şehrinin bir an önce uykudan uyanması. Konyaspor, 5-6 bin kişiye oynayacak bir takım değil. O tribünlerin Konya şehrinin büyüklüğüne yakışır bir şekilde dolması ve takımımıza rakiplerimize korku verecek şekilde destekte bulunmasını istemek, nasıl taraftarlarımızın bizden her maçta galibiyet istemesi gibi bizimde en doğal hakkımız. Ben bir kez daha belirtmek istiyorum. Konyaspor taraftarı artık tribünleri doldursun. Bu önümüzdeki ilk maç olan Kasımpaşa mücadelesinde olsun. Taraftarlarımızın vereceği destekte galip gelmenin hazzını ve mutluluğunu yaşamak istiyoruz.." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.