Kartal lidere kilitlendi

Kartal lidere kilitlendi

Konyaspor, pazartesi günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

Konyaspor, Pazartesi akşamı, lider Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maça kilitlendi.  PTT 1. Lig'de, 12.hafta Erciyesspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 3 puan parolasıyla devam ediyor. Kartallar, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktörümüz Hüsnü Özkara yönetiminde önceki akşam taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana Ömer Ali Şahiner, Erkan Sekman ve Semih Aydilek katılmazken, İshak Çakmak takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grupta oynanan 5'e 2 ile devam etti.

Oyuncular daha sonra iki takıma ayrılarak savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma yaptı. Taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle antrenman sonra erdi. Dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde taktik çalışması yapan Torku Konyaspor’da moral iyi. Çalışmaya, Ümit Milli takım kampından dönen Ömer Ali de katıldı. Bugün de teknik-taktik çalışacak olan Kartallar, hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Erciyesspor’u yenerek Llgde yeni bir çıkış arayan Konyaspor ile lider Erciyesspor arasında yapılacak maça ilginin oldukça büyük olduğu bildirildi..  

Yönetici ve teknik adamlarda taraftarları maça davet ederek destek istediler. Pazartesi akşamı, saat 20.00’de oynanacak zor maç öncesi Konyaspor 14 puanla 12. ve Erciyesspor ile 21 puan ve fol farkıyla lider bulunmakta.. Kartallar geride kalan 11 hafta da 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alırken attıkları 11 gole karşılık kalelerinde 13 gol gördüler. Erciyespor ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.. 21 golle en çok gol atan olurken kalesinde de 12 gol gördü.

12. HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR

PTT 1. Lig'e 12. hafta maçlarıyla devam edilecek. 1. Lig'de 12. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor (Tavşanlı İlçe) 16.00 Göztepe-MKE Ankaragücü (Alsancak) 19.00 Adana Demirspor-1461 Trabzon (Adana 5 Ocak – Seyircisiz) Yarın: 14.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kartalspor (GASKİ Spor Tesisleri) 14.00 Denizlispor-Adanaspor (Denizli Atatürk) 14.00 Boluspor-Manisaspor (Bolu Atatürk) 16.00 Samsunspor-Şanlıurfaspor (Samsun 19 Mayıs) 19.00 Çaykur Rizespor-Karşıyaka (Yeni Rize Şehir) 19 Kasım Pazartesi: 20.00 Torku Konyaspor-Kayseri Erciyesspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.