Kartal kupada moral arıyor 

Kartal kupada moral arıyor 

Ligde Ankaragücü’ne 4-3 yenilen ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Konyaspor yarın kupa sınavına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip saat 13.00’da sahasında 1. Lig lideri Altınordu ile karşılaşacak. Konyaspor tur atlayarak moral bulmak istiyor 

İ.H. Konyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 1.Lig lideri Altınordu ile karşılaşacak.

Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda yarın saat 13.00'te başlayacak müsabakayı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz'in yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Ogün Kamacı yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Deniz Kükrek görev yapacak. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmayı kazanacak takım adını bir üst tura yazdıracak. İttifak Holding Konyaspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşarak başladı. 4. Turda Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un namağlup lideri ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar, rakibini 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kupa maçlarına gollü bir başlangıç yaptı. Ziraat Türkiye Kupası’nda son 3 sezonda yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemeyen Konyaspor’un 5. Turdaki rakibi ise Altınordu oldu. Yeşil-beyazlı ekip TFF 1. Lig’de averajla ikinci sırada yer alan İzmir ekibi karşısında galip gelerek Sivasspor maçına moralli çıkmak istiyor. 

SON 3 SEZONDA KUPAYA UZAK KALDI
2016-2017 sezonunun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu İttifak Holding Konyaspor, son 3 sezonda bu alanda bir varlık gösteremedi. 2017-2018 sezonunda kupaya çeyrek finalde, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonunda ise 4. Turda kupaya veda eden yeşil-beyazlı ekip bu sezon yeniden kupaya uzanmak istiyor.

2018-2019 sezonunda Kahramanmaraşspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Konyaspor, geçen sezonda 2. Lig ekibi Eyüspor'a tek golle mağlup olarak taraftarına büyük şok yaşatmıştı. Kupaya bu sezon 4. turdan itibaren katılan İsmail Kartal'ın ekibi, Manisa FK gibi kendi grubunda müthiş bir performans sergileyen Manisa FK'yı 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek kupa sınavına merhaba dedi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum