Kartal, Kayseri hazırlığına başladı

Kartal, Kayseri hazırlığına başladı

Konyaspor topbaşı yaptı. Manisa beraberliği ve Sivassporun da kazanmasıyla ligde kalma şansı mucizelere kalan yeşili-beyazlılar, bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla K

Tatlıcak Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana izinli ve sakat futbolcuların dışında tüm oyuncular katıldı. Yenileme antrenmanının ardından kondisyona çalışan Kartallar, Pazar günü deplasmanda oynanacak Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün de sürdürecekler..  13 haftadır kazanamayan Konyaspor ile 6 haftadır galip gelemeyen Kayserispor arasındaki maçın çekişmeli geçmesi beklenmekte. Konyasporda, sakat olan Mehmet Battal ile Erdinç, Kere, Veli, Murat Tosun’un tedavileri sürdürülmekte. Sarı kart cezasını tamamlayan hakan, Adnan ve Kamil Zayatte bu hafta büyük bir olasılıkla takımdaki yerlerini alacaklar. Manisa maçında 4. sarı kartı gören ve cezalı duruma düşen Bassem Abbas, Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek. 

 

ÖZKAN, MÜCADELE SÜRECEK

 

Konyaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü İlker Özkan, mutlak kazanma düşüncesiyle çıktıkları Manisaspor karşılaşmasında galibiyeti getirecek pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini ve sonucunda da yine puan kaybı yaşadıklarını ifade etti. Özkan, kalan 6 maçta da mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Manisaspor maçında, ilk 11'den 3 oyuncunun kart cezalısı olması bununla birlikte 5 oyuncunun da sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini belirten İlker Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü. "Eksik oyuncular nedeniyle istenilen çalışma yapılamadı. Ama her şeye rağmen sahada mücadele veren oyuncularımız ellerinden gelen gayreti ve mücadeleyi ortaya koydular. Maçı kazanabilecek pozisyonları bulduk. İyi de oynadık. Ancak önceki haftalarda olduğu gibi galibiyeti için gerekli olan golü bir türlü bulamadık. Bize göre tek eksiğimiz olan bu nedenden dolayı çok istediğimiz 3 puanı alamadık. Her şeye rağmen sahada onurlu bir şekilde mücadele eden takımımızı ve tribünlerde onlara destek olan taraftarlarımızı kutluyoruz. Konyaspor kalan 6 maçlık dönemde mücadelesine hiçbir şey eksilmeden devam edecek ve sezonu tamamlayacaktır."

 

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynanacak karşılaşmaya da değinen başkan yardımcısı ve basın sözcüsü İlker Özkan, "Önümüzde 6 maç var. Bizim amacımız bu 6 maçı Konyaspor'a yakışır bir mücadele ile tamamlamak. Haftalardır kazanamıyoruz. Buna artık bir son vermek istiyoruz. Eksiklerinde takıma geri dönmesiyle birlikte sıkı bir hazırlık döneminin ardından Kayserispor maçına çıkacağız. İyi mücadele ederek ve Konyaspor'u en iyi şekilde temsil ederek Kayserispor mücadelesinden istediğimiz sonuç olan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.