Kartal güle oynaya

Kartal güle oynaya

Trabzonspor maçının hazırlıklarını puan umuduyla sürdüren Konyaspor moral depoluyor. Yeşil-beyazlılar, Belek kampında ikinci özel maçı, bugün Ukrayna şampiyonu Shakhtar Donetsk ile oynayacak

Antalyaspor maçının ardından verilen iki günlük izinden sonra Salı günü Belek’e giderek Sirena Golf otelde kampa giren Konyaspor’da, çalışmalar günde çift antrenmanla devam ediyor.
Önceki akşam yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Mehmet Batdal, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Kamil Zayatte, Mahamoudou Kere, Basem Abbas ve Tazemeta katılmazken, dizindeki sakatlığı nükseden kaptan Erdinç Yavuz takımdan ayrı çalıştı. Üç gruba ayrılan oyuncular, ısınma hareketleri ve top çalışmasıyla başlayan antrenmanı, şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamladı.
Kartallar, dün de çift antrenmana yaptı. Öğle ve akşam saatlerinde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmanlara Mehmet Batdal ile birlikte Milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı.. Perşembe günü, Ukrayna 2. lig takımlarından Olimpic Donetsk ile oynanan maçta adalelerine darbe alan Gökhan Emreciksin, Veli, Mehmet Sedef ve Erdinç, adalelerindeki zorlamaya bağlı ağrılar nedeniyle takımdan ayrı düz koşu yaptılar.
Belek kampında, ilk özele maçını Ukrayna 2. Lig takımlarından Olimpic Donetsk ile Sirene Golf hotel sahasında oynayan ve 3-2 yenilen Konyaspor, bugün bir maç daha yapacak. Yeşil-beyazlı takımın rakibi, Ukrayna Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi yarı finalistlerinden Shakhtar Donetsk. Sirena Otel sahasındaki maç saat 15.00’de başlayacak ve iddaa programında yer almakta. Konyaspor, Salı günü de Rusya Süper Lig takımlarından Anzhi Makhachkala ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un Antalya kampı 1 Nisan Cuma günü sona erecek.  
Süper ligde, Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile 2 Nisan Cumartesi akşamı deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da planlar puan için yapılıyor.  Rakibine karşı şansı tutan Kartallar, Trabzon’a 1 Nisan Cuma günü  gidecekler. Takımda, Mehmet Batdal dışında eksik yok.
VURAL: BİZİ ZOR MAÇLAR BEKLİYOR
Vural, Spor Toto Süper Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adaylarından birinin de Trabzonspor olduğunu söyledi. Milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini anlatan Vural, günde çift idman yaparak Trabzonspor maçına hazırlandıklarını bildirdi. Vural, şöyle devam etti: “Lige verilen arayı Belek’te en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Günde çift idman yaparak Trabzonspor maçı öncesi hazırlıklarımızı burada yapıyoruz. Trabzonspor, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Biz de ligden düşecek takımlardan biri olarak görülüyoruz. Önümüzde 8 maç 24 puan var. Bizi zor maçlar bekliyor. Ama her takım, her takımı yıkıyor. Trabzonspor’dan puan almak için sahaya çıkacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Trabzonspor kolay kaybeden bir rakip değil. Bu maçta elimizden gelen her şeyi sahada göstereceğiz. Lig daha bitmedi. İnşallah ligde kalan takım Konyaspor olur.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.