Kartal evinde  tat vermiyor 

Kartal evinde tat vermiyor 

arabam.com Konyaspor ligde geride kalan 15 haftada sahasında 7 karşılaşma oynadı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet 3beraberlik bir de yenilgi aldı. Alanyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Anadolu Kartalı dış sahada daha başarılı bir performa

Süper Ligde 16. haftayı bay geçen Konyaspor geride kalan 15 haftada sahasında 7 karşılaşma oynadı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet 3beraberlik bir de yenilgi aldı.

Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan arabam.com Konyaspor, bu sezon evinde ilk golünü yerken ilk defa da  yenilgi yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yenilgisini 7. hafta deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında almıştı 

Konyaspor bu sezon evinde 7 karşılaşma oynayan ve bu maçların 3’ünü Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda 4’ünü ise MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynadı. 

7 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 6 gol atıp 4 gol yedi. 

Süper Lig'de üst üstte 10. sezonunu yaşayan Konyaspor ligde oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 25 puan topladı. İç saha maçlarındaki performansıyla dikkati çeken yeşil-beyazlılar, ilk iç saha maçında Eskişehir’de Başakşehir ile golsüz berabere kalırken yine Eskişehir’de oynanan Fenerbahçe maçını da 1-0 kazanmıştı. Eskişehir’de son olarak Hatayspor ile karşılaşan Anadolu Kartalı rakibini 1-0’la geçti. Bu maçların ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumuna geri dönen yeşil-beyazlı ekip burada sırasıyla Ümraniye ve Gaziantep FK ile karşılaştı. Konyaspor Ümraniye’yi 1-0 yenerken Gaziantep’e ise aynı skorla yenildi. Anadolu Kartalı bu maçların ardından sahasında Kasımpaşa ile 1-1 son olarak ise Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.      

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.