Kartal çıkış peşinde

Kartal çıkış peşinde

Sezona Beşiktaş’ı yenerek süper kupa ile başlayan Atiker Konyaspor son dönemde büyük bir düşüş içine girdi. Yeşil-beyazlı ekip bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Sezona Beşiktaş’ı yenerek süper kupa ile başlayan Atiker Konyaspor son dönemde büyük bir düşüş içine girdi. Yeşil-beyazlı ekip bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’da oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Atiker Konyaspor rakibini yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 5. Hafta maçında bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Vodafone Park’da oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı  Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

KONYASPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Bugün deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak Atiker Konyaspor sezonun geride kalan 4 haftasında  tek galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk üç haftasında 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3 puanla tamamladı. Atiker Konyaspor ligdeki tek galibiyetini evinde oynadığı Gençlerbirliği karşısında aldı.  Yeşil-beyazlılar ligin 4. haftasında ise evinde Alanyaspor’u konuk etti. rakibi karşısında kötü bir performans sergileyen Konyaspor sahadan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Atiker Konyaspor deplasmanda çıktığı Trabzon ve Başakşehir maçlarında ise rakiplerine 2-1’lik skorla mağlup oldu.  Yeşil-beyazlı ekip sezon başında Süper Kupa maçında yendiği Beşiktaş’ı bu sıkıntılı günlerde de yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

33. RANDEVU   

Atiker Konyaspor bugün konuk olacağı Beşiktaş ile ligde 33. Kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 32 lig maçından 18'ini Beşiktaş, 4'ünü Konyaspor kazandı. Atiker Konyaspor

Lig müsabakalarında Beşiktaş'ın 66 golüne 28 golle karşılık verdi.  Geçen sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan maç 2-2 bitti, ikinci yarıda Vodafone Park'ta Beşiktaş 5-1 galip geldi.

Öte yandan, iki takım sezon başında Turkcell Süper Kupa maçında karşılaştı. Samsun'da yapılan müsabakayı Atiker Konyaspor 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

ATİKER KONYASPOR SON 11 MAÇTA 4 KEZ YENİLDİ

Beşiktaş, genelde açık ara üstünlük kurduğu Konyaspor'u son maçlarda yenmekte zorlanıyor.

Siyah-beyazlılar, rakibiyle yaptığı son 11 lig maçından 4'ünü kazanırken, 5 kez berabere kaldı, 2 kez de mağlup oldu. Bu arada, iki takım arasındaki 32 lig maçından Konyaspor 11'inde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı. Beşiktaş, Konyaspor ile ligde ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı 16 maçtan 12'sini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, 2 müsabakayı ise kaybetti. Evinde Konyaspor'a 40 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 10 gol gördü.

Bu arada, Beşiktaş'ın cezası nedeniyle 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken lig maçı İzmir'de oynanmış ve 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Siyah-beyazlılar, yeni stadının yapımı aşamasında 2014-2015 sezonunda Ankara'da yaptığı müsabakada ise rakibine 1-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum