Kartal Çanakkale’de

Kartal Çanakkale’de

Konyaspor, Çanakkaleye 3 puan umuduyla gitti. Konyasporda Uğur, Ramazan ve Korayın dışında eksik yok. Hüsnü Özkara, Kayseri Erciyes maçındaki puan kaybını telafi edeceklerini söyledi

Konyaspor’da Çanakkale seferi başladı., Bank Asya 1.Lig'de 3. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşacak Konyaspor dün sabah karayoluyla Konya'dan ayrıldı. Çanakkale'de TUSAN Otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde Dardanel tesislerinde teknik-taktik antrenmanı yaptı. Konyaspor, bugün ise yine aynı tesislerde ter atarak hazırlıklarını tamamlayacak ve futbolcular dinlenmeye çekilecekler. Konyaspor'da, Koray İçten ve Uğur Akdemir'in yanısıra İzmir'de başarılı bir menisküs operasyonu geçiren Ramazan Kahya kadroda yer almazken, 20 kişiden oluşan kafileye yeni transfer Mehmet Şen ile genç oyuncu Recep Aydın dahil edildi. Konyaspor'un, Dardanelspor maçı kafilesinde şu isimler bulunuyor:
18 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU
Abdulvahit Karacabey, Branimir Poljac, Eser Yağmur, Erdal Kılıçaslan, Ferdi Başoda, Görkem Görk, Haluk Tanrıseven, Kaue Da Silva, Mehmet Ayaz, Mehmet Şen, Ömer Hacısalihoğlu, Dursun Karatay, Recep Öztürk, Recep Aydın, Tayfun Türkmen, Uğur Yanıkdemir, Ufukhan Bayraktar, Umut Kekilli, Volkan Koçaloğlu, Yusuf Kurtuluş. Lig perdesini Gaziantep deplasmanında aldığı galibiyetle açan Kartallar, ikinci deplasman maçından da 3 puanla dönmeyi amaçlıyor. Çanakkale Dardanel maçıyla biri seri yakalamak istediklerini ve bunu gerçekleştirecek güce sahip olduklarını belirten basın sözcüsü Güven Öten, Çanakkale’nin genç ve koşan bir takım olduğunu, buna karşılık Konyaspor’un süper lig tecrübesiyle kazanmaya daha yakın olduğunu sözlerine ekledi.
ÖZKARA:TELAFİ EDECEĞİZ
Konyaspor, Çanakkale deplasmanında Dardanelspor’dan 3 puan almayı hedefliyor. Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, yeni bir takım kurduklarını ve adaptasyon sürecini en az kayıpla atlatmak istediklerini belirtti. Lige galibiyetle başladıklarını, ancak geçen hafta sahalarında Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını ve çok önemli 2 puandan olduklarını ifade eden Özkara, “Erciyes maçında direklere takıldık. Adaptasyon sürecinde bu puan kayıpları normal. Kayıpları telafi edecek güce sahibiz” dedi.
Özkara, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Dardanelspor’un çok genç ve mücadeleci bir kadroya sahip olduğunu anlatarak, şunları kaydetti: “Her iki takım için zor bir 90 dakika olacak. Ancak biz şampiyonluk yolunda her maçımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Bu maçta da galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Çanakkale deplasmanından 3 puanla dönerek, Kayseri Erciyesspor maçında kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz.” Takımda sakatlığı devam eden Ramazan dışında eksik olmadığını belirten Özkara, adaptasyon sürecini atlattıktan sonra taraftara çok daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum