Kartal Belediyesi, Hemşireleri Büyükada’da Buluşturdu

Kartal Belediyesi, Hemşireleri Büyükada’da Buluşturdu

Hemşireler Haftası dolayısıyla Kartal Belediyesi tarafından Büyükada’da düzenlenen programda hemşireler biraraya geldi.Kartal Belediyesi, Hemşireler Haftası nedeni ile Kartal’da görev yapan hemşireler...

Hemşireler Haftası dolayısıyla Kartal Belediyesi tarafından Büyükada’da düzenlenen programda hemşireler biraraya geldi.

Kartal Belediyesi, Hemşireler Haftası nedeni ile Kartal’da görev yapan hemşireler için Ada Kartal Hotel’de bir kahvaltı daveti düzenledi. Kahvaltıya, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş ve çok sayıda hemşire katıldı.

Kartal’da görev yapan hemşirelerin kahvaltıda buluştuğu Ada Kartal Hotel’de bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, hemşirelerin Hemşireler Haftası’nı kutladı ve davete geldikleri için teşekkür etti. Aynı zamanda cerrah hekim olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, sağlık çalışanlarının sorunlarını bildiğini ve bu konuyla her zaman yakından ilgilendiğini hatırlatan Mermertaş, Anneler Günü’ne de denk gelen kahvaltı daveti nedeniyle tüm kadın hemşirelerin Anneler Günü’nü kutladı ve çiçek takdim etti. Kahvaltı sonrasında davetliler, Ada Kartal Hotel’in eşsiz manzarası eşliğinde Kartallı sanatçı Metin Önderoğlu’nun şarkılarını dinledi ve gönüllerince eğlendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.