Kartal, Aslan’a bileniyor

Kartal, Aslan’a bileniyor

Mustafa Er: Galatasaray maçında tek hedefimiz kazanmak. Galatasaray'ın durumu bizi hiç ilgilendirmiyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular, kurulan parkurlarda istasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Veysel Cihan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yeşil-beyazlı futbolcu Mustafa Er, iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, “Antalyaspor maçında çok iyi bir oyunla galip geldik. Bunu Galatasaray maçında da sürdürmek istiyoruz. Bir seri yakalamak istiyoruz. İnanıyorum ki, seyircimiz yine stadı doldurarak bize destek verecektir. Galatasaray maçında tek hedefimiz kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Pazar günü oynanacak Galatasaray maçını değerlendiren Mustafa Er, “Bütün maçlar gibi Galatasaray karşılaşması da bizim için çok önemli. İyi bir çıkış yakaladık. Geçen haftada iyi bir oyunla galip geldik. Bunu Galatasaray maçında da devam ettirerek bir seri yakalamak istiyoruz. Seyircimizin de desteği ile tek hedefimiz iyi bir mücadeleyle kazanmak ve 3 puanı almak. Bunu başaracağımıza inanıyorum ve başaracak gücümüz var. Galatasaray’ın durumu bizi etkilemeyecek. O Galatasaray’ın kendi iç sorunu. Biz tamamen kendi işimize bakıyoruz. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyoruz. O gücümüzün de olduğunu düşünüyorum. Ama ligde tabi ki her puan çok önemli. Kazanamıyorsanız da kaybetmeyeceksiniz. Bu her maç için geçerli. Çünkü, 1 puanın bile çok fazla önemi var. Ama biz maça 1 puan değil kesinlikle 3 puan parolasıyla çıkacağız. Kazanmak için çıkacağız. Sonucun ne olacağını 90 dakika sonunda göreceğiz. Çok iyi bir konsantrasyonla sahadan galip ayrılan biz olacağız” diye konuştu.
Mustafa Er, kendi durumu ile ilgili olarak sorulan soruya ise “Benim sakatlığım geçti. Hocam görev verirse oynamaya hazırım. Hoca görev verse de vermese de tüm futbolcular çalışmaya devam ediyor. Sezon sonunu kestirmek için çok erken. Şu an anı yaşamamız ve takıma ne kadar katkı sağlayacağımız önemli. 25 kişilik kadromuzda hocamız kime görev verirse her an oynamak için çalışıyor. Bende bana bu şans geldiği zaman takıma katkı sağlamak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.