Karsspor'un Elektriği Kesildi

Karsspor'un Elektriği Kesildi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Karsspor'un elektrikleri kesildi. Gece yarısı tesislere gelen ARAS-EDAŞ görevlilerin gizlice elektriği kestiği belirtiliyor.    Karsspor tesislerinin elektriği 6 yıl biriken borçtan...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Karsspor'un elektrikleri kesildi. Gece yarısı tesislere gelen ARAS-EDAŞ görevlilerin gizlice elektriği kestiği belirtiliyor.

    Karsspor tesislerinin elektriği 6 yıl biriken borçtan dolayı kesildi. Konuya ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan Basın Sorumlusu Yıldıray Eyüp Özdemir, hafta sonu kendi sahalarında maçları olduğunu bu nedenle takım futbolcularının tesislerde kampta olduğu sırada ARAS-EDAŞ tarafından elektriklerinin kesildiği söyledi. Yıldıray, "Kazan patlama tehlikesi yaşandı. Şehir dışındaki tesislerde kalan futbolcular elektriklerin kesilmesiyle panik yaşadılar."dedi.

    Yaklaşık 3 ay önce Karsspor'a Başkan olan Muharrem Yıldız'a arkadaşları tarafından 'Pimi çekilmiş bomba sana verildi' denmesinin akıllara geldiği elektrik kesintisi şehirde de tepkiye neden oldu.

        

    Karsspor Yöneticisi Yücel Oran, 2008'den bu yana tesislerin elektrik borcunun ödenmediğini ve kendilerinin ise yönetime yeni geldiklerini söyledi. Bir manada 'Sizmisiniz Karsspor'a sahip çıkan' anlamı taşıyan elektrik kesintisi öncesi kulübün tüm borçlarının ödenmesi için çalıştıklarını bu manada elektrik borcu içinde muhatap kuruma gidip yapılandırma istediklerini aktardı. Oran, "Bu teklifimizi kabul etmediler. Peşin para istediler. Peşinde yatırmaya gücümüz yoktur. Dün gece saat 01.00'da gelip burada arıza ver diyerek elektriği kesmişler. Burada 40 kişi kalıyor. Bu hafta sonu maçımız var. Futbolcularımız sabaha kadar perişan olmuşlar." dedi.

    Yönetim kurulundan 3 arkadaşlarının Erzurum'a sorunu çözmeye gittiklerini aktaran Oran, "Biz borcumuzdan kaçmıyoruz. Bu borç bizimde değildir. Biz 3 aydır görevdeyiz. Toplam borç 118 milyar. Bugün Kars Belediyesinden gelen jeneratörü kullanmaya çalışıyoruz. O da sadece ışıklandırmaya yeter deniliyor." şeklinde konuştu.

    İlde faaliyet yürüten yerel Serhat Tv kanalında haber spikerliği ve yayın yönetmenliği yapan Özgür Tuğrul, basın mensuplarıyla birlikte ziyaret ettiği tesislerde, "Kars'ın sahibi Kars'lılar olmalıdır. Tabi burada bilinçlice yapılan bir şey var mı yok mu bilemem. Gerçekten bu bir skandal, rezilliktir. Bu futbolcu hafta sonu maçını hangi psikolojiyle oynayacaktır. Öğreniyoruz ki futbolcular idmandaymışlar. Şimdi o terle gelen futbolcular duşunu mu alacak? Nasıl ısınacak? İletişim çağındayız bu insanlar aileleriyle nasıl görüşecekler?" diye tepki gösterdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.