Karsspor Taraftarları, Vali Milletvekilleri Ve Aras-edaş'ı Protesto Etti

Karsspor Taraftarları, Vali Milletvekilleri Ve Aras-edaş'ı Protesto Etti

Kars'taki elektrik dağıtım şirketi ARAS-EDAŞ, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor tesislerinin geçen hafta elektriğini arıza var diyerek kesti. Kulüp yönetimi tarafından elektriklerin tekrar açılması için yürütülen girişimlere...

Kars'taki elektrik dağıtım şirketi ARAS-EDAŞ, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor tesislerinin geçen hafta elektriğini arıza var diyerek kesti. Kulüp yönetimi tarafından elektriklerin tekrar açılması için yürütülen girişimlere duyarsız kalan ARAS-EDAŞ'ı taraftarlar protesto etti. Ellerinde siyah çelenkle kurumun Kars işletme binası önüne gelen taraftarlar, basın açıklaması yaptı ve bina önüne siyah çelenk koydu.

Kars'ta hafta içi şehrin futbol takımının kampta olduğu tesislerin elektriklerinin kesilmesine tepkiler dinmek bilmiyor. Karsspor taraftarları dün oynanan 13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçında şehrin valisini, milletvekillerini ve ARAS-EDAŞ elektrik dağıtım şirketini protesto ettiler. Bir grup taraftar ise ellerinde siyah çelenk ile ARAS-EDAŞ binasına yürüdü. Polisin TOMA'larla güvenlik önlemi aldığı protestoda 'ARAS-EDAŞ çalışanları uyuma takımına sahip çık' sloganı atıldı. İşletme önüne siyah çelenk koyan taraftarlar basın açıklaması sonrası olaysız şekilde dağıldı.

BAŞKAN YILDIZ; KARSSPOR'U SİYASETE ALET ETMEYİN

Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, hafta içi tesislerin elektriklerinin kesilmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. 7 trilyon borç ile teslim aldıkları Karsspr'un bir yerlere gelmesini istemeyenlerin olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben buradan seçilmişlere bir şey diyorum, 'Karsspor'u siyasete alet etmeyin' çünkü onların dönemlerinin pislikleriyle uğraşıyoruz. Karsspor için insanlar bağışta bulunmuş ortada paralar yoktur. Bunun yanı sıra borçlandırmışlar. Bizim başarımıza gölge düşürmesinler."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.