Karl Marx müslüman olarak mı öldü?

Karl Marx müslüman olarak mı öldü?

’Karl Marx müslüman olarak öldü’ haberi twitter’da gündem oldu!

Zaman gazetesinin haberiymiş gibi yayınlanan ve photoshop yardımıyla hazırlanan haber kısa sürede twitter'da en çok yorumlanan başlıklar arasına girdi.

 
Daha önce de 'Che'nin sırt çantasından Risale-i Nur da çıkmış" şeklinde bir montaj haber yapılmış ve "Araştırmacı Sema Bahtıkara iddiasının arkasaında duruyor. Bu Bediüzzaman'ın bir mucizesi" denilerek makara yapılmıştı. 
 
Karl Marx'ın Müslüman olarak öldüğü şeklindeki montaj haber ise bu kez Araştırmacı Ali Bahtıkara"nın iddiası diye verildi. 
 
Eğlence amaçlı yapılan bu monraj haber, kısa sürede twitter, facebook ve sosyal sözlük sitelerinde en çok konuşulan ve üzerine espri yapılan konular arasına girdi.
 
İşte konuyla ilgili twitter yorumları
 
Dün Karl Marx ‘ ı müslüm yapan Zaman gazetesi zihniyeti bugünde gelir Diğer Felsefecileri müslüm yapar . Bizm %60 aptallarda inanır .
 
Zaman Gazetesi’ne atfedilen “Karl Marx Müslüman olarak öldü” haberi fotoşopla düzmece olarak yapılmış görünüyor. Öyleyse iğrenç-ötesi…
 
”Modern Dindar nesil ” Karl Marx’ı örnek almalı :) ) Asparagas haber bile TT oldu . vay halimizeeeeeeee
 
“Karl Marx müslüman olarak öldü” haberini ciddiye alıp zaman’la dalga geçenler, olayın anlaşılmasıyla twitlerini silmeye başlamışlar :) )
 
Che’nin çantasından Nutuk çıkmış, Karl Marx Müslümanmış, Kızılderililer Türkmüş. Bi bitmediniz…
 
eyy dindar gençlik örnek almanız gereken adam Karl Marx.. benden söylemesi..
 
Ölmeden önce müslüman olduğu iddia edilen Gizli Hacı:)) Karl Marx ın varislerinden, Zaman Gazetesi aleyhine örtülü reklam davası.
 
karl marx ‘ın ömrünün son yıllarında müslüman olması, üstelik öldüğünde 5-6 yaşlarında olan said-i nursi’nin kitaplarını okuması, oha zaman!
 
Bu cagda Bir yalan haberin bu kadar yayılmasını aklım almıyor. Zaman Gazetesinde karl marx in müslüman öldüguyle ilgili bir haber çıkmadı.
 
Haber falan yok, güya cemaati tiye almak isteyen ahmakların yaptığı bir fotoşopmuş mesele
 
 
Geçtiğimiz yıl hazırlanan "Che'nin sırt çantasından Risale-i Nur çıktı" montaj haberi...
 
 
"Karl Marx Müslüman olarak öldü" şeklindeki montaj haber....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum