Kardemir Karabükspor-galatasaray Maçında İlk 11'ler Belli Oldu

Kardemir Karabükspor-galatasaray Maçında İlk 11'ler Belli Oldu

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. hafta maçında karşı karşıya gelecer olan Kardemir Karabükspor ile Galatasaray arasındaki zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'leri belli oldu.Süper Lig'in 9. hafta maçında Kardemir Karabükspor, evinde averajla...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. hafta maçında karşı karşıya gelecer olan Kardemir Karabükspor ile Galatasaray arasındaki zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'leri belli oldu.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Kardemir Karabükspor, evinde averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray'ı konuk edecek. Kardemir Karabükspor bu sezon üst üste yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle ideal kadrosunu henüz bulabilmiş değil. Ev sahibi Kardemir Karabükspor sahasında oynadığı son üç lig maçında iki galibiyet ve bir mağlubiyet elde etti ve iç saha maçı olan Galatasaray karşısında da bu istatistiğine güveniyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın talebeleri özellikle deplasmanda aldıkları kötü sonuçlarla sıkıntılı bir sezon yaşarken 7 puanla 16. sırada bulunduğu puan cetvelinin dibinden kazanarak uzaklaşmak istiyor.

Kardemir Karabükspor'da sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Erkan Kaş, Emre Özkan, Valetin Viola, Samba Sow ve İbrahim Serdar Aydın'ın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Abdou Traore bugün takımlarını yalnız bırakacak.

Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak Kardemir Karabükspor-Galatasaray maçını, hakem Barış Şimşek yönetecek. Galatasaray'da Felipe Melo ile Yekta Kurutuluş kart sınırında ve bu maçta sarı kart görürlerse, Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecekler. Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-1 kaybeden Galatasaray, Kardemir Karabükspor'u yenerek toparlanmak istiyor.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Semih Kaya ve antreman eksikliği bulunan Aydın Yılmaz'ın dışında sarı kart cezalısı olan Olcan Adın forma giyemezken Goran Pandev, Alex Telles ve Veysel Sarı 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

İki ekip arasında oynanan son 10 müsabakada Galatasaray'ın galibiyetlerde rakibine karşı 5-2 üstünlüğü bulunurken 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Kardemir Karabükspor'un attığı 8 gole karşılık Galatasaray ise kaydettiği 16 gol ile rakibine cevap verdi.

Stat: Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Barış Şimşek, Mustafa Emre Eyisoy, Bahtiyar Birinci

Kardemir Karabüksopr: Boy Waterman, Erdem Özgenç, Larrys Mabiala, Emre Güngör, Tanju Kayhan, Hakan Özmert, Aykut Akgün, Yiğit İncedemir, Onur Ayık, Domi Kumbela, Joseph Akpala

Galatasaray: Muslera, Sabri, Koray Günter, Chedjou, Hakan Balta, Hamit, Selçuk, Melo, Dzemaili, Sneijder, Burak Yılmaz

Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Felipe Melo, Selçuk İnan, Blerim Dzemaili, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.