Karatay’dan çalışanlara   iş güvenliği eğitimi

Karatay’dan çalışanlara iş güvenliği eğitimi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak iş güvenliğine büyük önem verdiklerini ve bu yönde eğitimlerin her kademede devam ettiğini söyledi

Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediye personellerinin iş sağlığı ve iş güvenliği konularında bilgilendirilmesi amacıyla hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda, iki ayrı oturumda gerçekleştirilen eğitimlerle personele iş güvenliği ve iş sağlığı hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Eğitimler, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Fatma Doğru tarafından verildi ve söz konusu eğitimde; yüksekte çalışma, kapalı ortamda çalışma, kesici aletlerle çalışma prensipleri konusunda dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA ASLA TAVİZ VERMEYİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak iş güvenliğine büyük önem verdiklerini ve bu yönde eğitimlerin her kademede devam ettiğini söyledi.

İş güvenliğinin üst seviyede hayata geçmesine büyük bir özen gösterdiklerini vurgu yapan Başkan Hasan Kılca. “Bizler birlikte çalışan, güzel çalışmaların altına imza atan, birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğu güzel bir ailenin mensuplarıyız. Karatay’ın yakaladığı bu önemli başarıda, personellerimizin emeği ve alın terinin büyük bir katkısı vardır. Kaliteli ve güzel hizmetleri ulaştırırken, bu hizmetlerin hayata geçmesinde köprü vaziyeti gören mesai arkadaşlarımızın güvenli, huzurlu, temiz ve düzenli alanlarda çalışması için her türlü önlemi alıyoruz. Belirli periyotlar halinde gerçekleşen hizmet içi eğitimlerimizle bu tedbirleri teorik ve pratik olarak çalışanlarımıza ulaştırıyoruz. İş sağlığı ve güvenliği noktasında almamız gereken her türlü tedbiri alıyoruz ve bu konuda asla taviz vermedik” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.