Karatay'da 'merdiven  krizi' baş gösterdi

Karatay'da 'merdiven krizi' baş gösterdi

Karatay Belediyesi'nin hemen arkasında, Melike Hatun Çarşısı'nın yakınında ve Aziziye Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 40 esnafın belediye ile başı dertte

Karatay Belediyesi'nin hemen arkasında, Melike Hatun Çarşısı'nın yakınında ve Aziziye Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 40 esnafın belediye ile başı dertte. Karatay Belediyesi esnaflara geçen ay yangın merdiveni ve diğer bazı gereklilikleri yerine getirmeleri için süre verdi. Verilen sürede esnaf gereklilikleri yerine getirmeyince Karatay Belediyesi ekipleri de önceki gün birçok işyerini mühürledi.

Dükkanları mühürlenen esnaf soluğu belediyede aldı. Belediye ekipleri, esnafa 15 gün daha ek süre verdi. Yaşanan sıkıntıyla ilgili bilgi veren esnaflar, "Buradaki esnafın sıkıntıları var. Dükkanlarımız 2-3 saat kapalı kaldı. Belediye ekipleri mühürledi. Karatay Belediye Başkan Yardımcısı ek süre verdi. Belediye dükkan sahiplerine, 'yangın merdiveni takın' diyor. 'Gereklilikleri yerine getirin' diye uyarıyor. Bazı dükkanlar gereklilikleri yerine getirdi. Bazıları ise hala merdiven takmadı. Sözkonusu alanda 40 esnaf var. Bu sorunun bir an önce halledilmesini istiyoruz. Buradaki esnaflar daha çok halı, mobilya ve tekstil malzemesi satıyor. Dükkanların mühürlenmesi hiç de hoş bir şey değil. İnşallah sorun çözüme kavuşturulur" ifadelerini kullandı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.