Karatay’da asfalt sezonu  yoğun devam ediyor

Karatay’da asfalt sezonu yoğun devam ediyor

Karatay Belediyesi, ilçenin çehresini değiştiren yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında olduğu gibi Karaaslan Mahallesi’nde de yol asfaltlama çalışması yapıyor.

İlçe genelinde ulaşımı daha da konforlu hale getirip vatandaşın yaşamını kolaylaştıran çalışmalar yürüten ekipler; Karaaslan Mahallesi’ne bağlı Kalecik, Detseli, Niyazi Dede ve Destar Sokak’taki sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Şehit Ahmet Akalın Sokak’ta ise ekipler söz konusu çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

ASFALT SEZONUNU YOĞUN VE OLDUKÇA HAREKETLİ GEÇİRİYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yoğun bir çalışma yaptığını ve sezonun kendileri için oldukça hareketli geçtiğini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çalışma takvimlerine bağlı kalarak projelerini tek tek hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Karatay’da yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için fiziki belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımıza daha iyi hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, ana arterler başta olmak üzere ilçemizin tamamında, mahallelerimizin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarında bulunan yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizin önemli ilçeleri arasında yer alan Karatay’da yürütülen altyapı ve asfalt çalışmaları sayesinde ilçemizin yaşam kalitesi de hızla artıyor. Yıllık çalışma planını uygulayan fen işleri ekiplerimiz, ilçemizin tüm mahallelerinde altyapı, asfalt, yol genişletme, tretuvar, kumlama, asfalt tamiri ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Her çalışmamız Karatay’da yaşayan hemşehrilerimize her anlamda konforlu bir yaşam sağlamak için. Bu anlamda belediye olarak oldukça yoğun ve hareketli bir sezon geçiriyoruz. Karatay’ımızın inşasını güçlü, planlı, gerçekçi ve gerekçeli yatırımlarla hep birlikte sürdüreceğiz. Bizler, tüm faaliyet alanlarımızda ilçemiz için en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.