Karatay’a kültür merkezi yapılıyor

Karatay’a kültür merkezi yapılıyor

Karatay Kültür Merkezi’nin temel atma töreninde konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Sanatsal sergilerin düzenlenebileceği bir sergi salonu, toplantı ve nikah salonlarından oluşan kompleks projemizi kazandıracağğmğz için mutluyuz” dedi.

Başkan Hasan Kılca; “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere değerli bakanlarımızın, valimizin, genel başkan yardımcımızın, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımız ile teşkilatlarımızın gayretleri; hemşehrilerimizin dua ve destekleri sayesinde Karatayımız bugüne kadar birçok güzel hizmetle buluştu. AK Parti Belediyeciliğinde, Konya Modeli Belediyecilikte hep üretmek ve vatandaşımızın mutluluğuna, refahına ve hayatına katkı sunmak vardır. Kimileri sadece laf üretir, kimileri de işte böyle iş üretir, hizmet yapar. Bizler, laf üstüne laf koyanlardan değil, taş üstüne taş koyanlardan olmayı kendimize şiar edindik. Çünkü biz; Karatay’ımızın, Konyamızın ve şu güzel ülkemizin her taşını, toprağını, havasını ve suyunu bir başka seviyoruz” dedi.

adsiz-004.jpg

KARATAY’IMIZ MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞUYOR

Son 4 yılda da neredeyse her güne bir proje ve yatırım sığdırdıklarını aktaran Hasan Kılca, bugün itibariyle Karatay için 136’ncı temel atma programlarını gerçekleştirdiklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı; “Geçtiğimiz hafta, önce belediye olarak yapımını tamamladığımız İsmil Çarşı ve Ekmek Fırın’ımız ile Hacısadık Sosyal Tesisi’nin açılışını yaptık. Ardından Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Sedirler Köprülü Kavşağı’nın temelini attık. Pazartesi günü ise Türkiye’nin en büyük, Konyamızın ise ilk Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temelini attık. 120 milyon liraya mal olacak merkezimizi inşallah kısa sürede tamamlayarak özel bireylerimiz ve ailelerinin istifadesine sunacağız inşallah. Dün de Sayın Cumhurbaşkanımız Konyamız için onlarca yatırımın açılışını gerçekleştirdi. Bugün ise ilçemizin bir başka ihtiyacı olan Karatay Kültür Merkezi’mizin temelini atıyoruz. Karatay Kültür Merkezi, 4 bin 100 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Merkezimizi 103 milyon liraya mal edeceğiz. Sanatsal sergilerin düzenlenebileceği bir sergi salonu, toplantı ve nikah salonlarından oluşan kompleks projemizi ilçemize ve şehrimize kazandırdığımız için mutluyuz. Karatay Halk Kütüphanemizin yer teslimini yapıyoruz. Akçeşme Mahallemizdeki çalışmalarımızla burayı yeniden ayağa kaldıracağız. Kadim ilçemiz Karatay’ımızı daha da zenginleştireceğiz. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Hemşehrilerimizin hayatlarının her anlarında en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. İnsanımız kadar, medeniyetimiz kadar güzel şehirler imar etmek için, tam kadro milletimizin hizmetinde olacağız.”

Daha sonra, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Mehmet Baykan ve Meryem Göka konuştu.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.