Karatay yaz spor okulları dolu dolu geçti

Karatay yaz spor okulları dolu dolu geçti

Karatay Belediyesi’nin ilçedeki çocuklara ve gençlere yönelik olarak 2019’dan bu yana sürdürdüğü Karatay Yaz Spor Okulları’nın 2024 Dönemi, düzenlenen final programıyla sona erdi.

Oldukça renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan kapanış programında konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ı eğitimde, sporda, kültürde, sosyal aktivitelerde ve birçok alanda çok daha başarılı kılmak için çaba sarf ettiklerinin altını çizerek; “Gençlerimizin spor yapması için her türlü imkanı verdik, vermeye devam ediyoruz. Karatay'da spor bir başka, eğitim bir başka. Çocuklarımız bir başka, velilerimiz bir başka” dedi.

Karatay’daki çocuklara ile gençlere sporu sevdirmek, onlarda spor yapma alışkanlığı kazandırmak, sporu daha geniş tabana yaymak, çocukların fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 2019’dan bu yana Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Karatay Yaz Spor Okulları 2024 Dönemi sona erdi.

KARATAY YAZ SPOR OKULLARI 2024 DÖNEMİ MUHTEŞEM GEÇTİ

Futbol, Voleybol, Basketbol, Güreş, Yüzme, Cimnastik, Kick Boks, Karate, Taekwondo, Masa Tenisi, Okçuluk, Oryantiring, Tenis ve Satranç gibi 14 branşa kayıt yaptıran 5 bin 62 sporcu, alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde 1 Temmuz ile 29 Ağustos tarihleri arasında ilçedeki 15 tesiste eğitimler aldı.

Karatay Yaz Spor Okulları’nın 2024 Dönemi’nin kapanış programı da muhteşem bir finalle gerçekleştirildi. Şehit Nihat Gün Spor Tesisi’nde düzenlenen programa; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Karatay mülki idare amirleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, Karatay Yaz Spor Okulları’nda eğitim sporcular, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcuların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARATAY’DA SPOR BİR BAŞKA, EĞİTİM BİR BAŞKA, ÇOCUKLARIMIZ BİR BAŞKA

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, programda yaptığı konuşmada, Karatay Belediyesi olarak ilçeyi eğitimde, sporda, kültürde, sosyal aktivitelerde ve birçok alanda çok daha başarılı kılmak için çaba sarf ettiklerinin altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak geleceğimiz olan göz bebeğimiz çocuklarımıza destek vermeye, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Biz Karatay Belediyespor bünyesinde olsun, Karatay Yaz Spor Okulları’nda olsun gençlerimizin spor yapması için her türlü imkanı verdik, vermeye devam ediyoruz. Bu yıl da 5 bin 62 çocuğumuza 14 branşta, 15 ayrı tesisimizde çocuklarımıza ve gençlerimize eğitimler verdik. Çocuklarımız sporla yetiştiler, birbirleriyle tanıştılar ve sosyalleştiler. Ruhen ve fiziken gelişip daha da üçlendiler. Kendilerini geleceğe hazırladılar. Bir hafta sonra okullar açılacak inşallah. Yine biz okullar arası futbol turnuvalarıyla yine diğer branşlardaki müsabakalarla ve kulübümüz bünyesinde yaptığı sportif faaliyetlerle çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz. Karatay'da spor bir başka, eğitim bir başka. Çocuklarımız bir başka, velilerimiz bir başka. ASKF Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve İlçe Müdürlerimize ve bizimle birlikte yol yürüyen tüm federasyon temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Onların desteklerini her zaman görüyoruz. Gençlerimizle, çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onları geleceğe hazırlayan ve onları hep destekleyen kıymetli velilerimizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu organizasyonların, bu faaliyetlerin ve bunların desteğinin her zaman devam edeceğinin sözünü buradan veriyorum” dedi.

KARATAY YAZ SPOR OKULLARI’NIN 2024 DÖNEMİ KAPANIŞ PROGRAMI, RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Konuşmaların ardından Karatay Yaz Spor Okulları’nda farklı spor branşlarında eğitim alan sporculara aldıkları eğitimler dolayısıyla katılım ve başarı belgeleri verildi. Söz konusu törenin ardından ise Karatay Yaz Spor Okulları’nın 2024 Kapanış Programı için hazırlanan gösterilere geçildi.

Özellikle Karate, Güreş, Kick Boks ve Cimnastik alanında eğitim alan sporcuların gösterileri programa katılanların büyük beğenisini topladı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan ve katılanların eğlenceli vakitler geçirdiği Karatay Yaz Spor Okulları’nın 2024 Dönemi Kapanış Etkinliği’nde sporcuların gösterilerinin yanı sıra daha birçok farklı etkinlikler de yer aldı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.