Karapınarda şampiyonluk sevinci

Karapınarda şampiyonluk sevinci

Bu sezon çifte şampiyonluk yaşayan Karapınar Belediyespor mutluluktan uçuyor

Takımın genel kaptanı Mithat korkusuz” 4 kategoride mücadele ettiğimiz sezonda 2 şampiyon takım çıkardık. Sanırım ulaşılması zor bir derece” dedi. Başarılarının tesadüf olmadığını söyleyen Korkusuz,” Şunu açıkça ifade edelim ki,2 şampiyonlukta Belediye Başkanımız Mehmet Mugayıtoğlu, Başkan Yardımcısı Duran Karagöz ve meclis üyelerinin büyük katkısı var. Şampiyonlukları onlara hediye ediyoruz” dedi. Bu sezon Amatör grupta altın çağını yaşadık diye Genel Kpatan Korkusuz” Karapınar Belediyespor hem büyükler kategorisinde hem de gençler liginde şampiyon olmayı başarırken 2 de gol kralı çıkardık.

 

Bir sezonda iki şampiyonluğu tarihinde ilk kez yaşayan ve yaşatan Karapınar Belediyespor olarak rekorları alt üst ettik. 1.Amatör küme A grubunda mücadele eden Karapınar Belediyespor genç takımımız ligi yenilgisiz tamamladı. Attığı 45 golle grupta en fazla gol atan takım özelliğini taşıyan gençlerimiz en fazla galibiyet alan takım unvanını da elinde bulunduruyor. Genç takımımız, Beyşehir Belediyespor A takımı ile birlikte Konya amatör sporunda yenilgisiz iki takımından biri olma unvanını da elinde bulunduruyor.

 

Oynadığı 12 maçta sadece evinde Çumra ile berabere kalan yeşil siyahlılar 11 galibiyet ile sezonu tamamlarken, Genç takımımızdan Barış Demirel 16 gol ile ligi gol kralı olarak tamamladı. Karapınar Belediyespor A takımı ise grubunu 27 puanla tamamladı ve süper gruba yükseldi. A takımımız ise attığı 37 gol ile 2 grupta en fazla gol atan takım olurken, yediği 16 gol ile de grubunun en az yiyen takımı oldu. 8 galibiyet ile grubunda en fazla galip gelen takım olan yeşil siyahlılar en az yenilgi takım olma özelliğini de taşırken, evinde yenilmeyen 2 takımdan bir tanesi olarak göze çarptı. Büyükler kategorisinde ise Muhammet Balıkçı 17 gol ile gol kralı oldu” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.