Karapınar'da Kaliteli Okul Projesi Toplantısı düzenlendi

Karapınar'da Kaliteli Okul Projesi Toplantısı düzenlendi

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ''Okulları Geliştirme Projesi'' kapsamında toplantı yapıldı.

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ''Okulları Geliştirme Projesi'' kapsamında toplantı yapıldı.
     Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç ve Nizamettin Tezcan ile merkez, belde ve köy okul müdürleri katıldı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, nitelikli okul oluşturmanın çağdaş eğitim uygulamaları için bir mecburiyet olduğunu dile getirdi.
     Kini, şunları kaydetti:
     ''Okullarda öğrencilerin nesne değil özne olarak görülmesi gerektiği anlayışı ile okul ders araç gereçlerinin iyileştirilmesi, öğrenci dersliklerinin daha ferah daha nezih ve dinlendirici bir görünüme kavuşturulması gerekir. Öğretmenlerin ders araç ve gereçleri açısından eksiklik hissetmemeleri, okul bahçelerinin birer kampüs görünümüne kavuşturulması için ortak çalışma yapmalıyız. Bu projeye ilçe halkının ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının destek vereceğine inanıyorum. Çünkü Karapınar halkının okul dostu ve eğitim gönüllüsü insanlardır. Bunu daha önceki dönemlerde eğitime yaptıkları desteklerden anlayabiliyoruz.''
     2011-2012 öğretim yılı ikinci döneminde uygulanacak bu proje ile öğrencilerin akademik başarısının artırılması, öğretmenlerin okul memnuniyetlerinin sağlanması ve halkın eğitim-öğretim çalışmalarıyla iç içe olmasının hedeflendiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.