Karanlık günler bitecek

Karanlık günler bitecek

Ali Ataman, “Ülkemizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzüyor. Bir gün bu olaylar son bulacak ve karanlık günleri geride bırakacağımızı en içten dileklerimle umut ediyorum” dedi

Özel Diltaş Eğitim Kurumları “Paylaşmaya Uzanan Eller” sloganı kapsamında yaşlılara destek ve yardım amacıyla yapılan “Çınarlar Evi” projesini velilere düzenlenen programla ilkini gerçekleştirdi. Programa Özel Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sözen,  Özel Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.

HUZUREVİ DEĞİL ÇINARLAR EVİ

“Paylaşmaya Uzanan Eller” projesinin pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attığını ve “Çınarlar Evi” projesiyle de faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Özel Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sözen, “ Proje düşünüldüğü zaman ilk görüşmemizi Meram Belediyesi yetkilileriyle gerçekleştirdik ve kısa bir süre sonra bize mutlu haberler geldi. Bu proje ile yaşlılarımızın refaha kavuşacağını huzurlu bir ortamda hayatlarına devam edeceklerini temenni ediyoruz” dedi.

DİNİMİZDE VE KÜLTÜRÜMÜZDE YARDIM ESASTIR

Konuşmasına başlamadan önce Kayseri'de yaşanan terör olayında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyen Özel Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, ”Ülkemizde yaşanan bu olaylar her Türk vatandaşı gibi bizleri de derinden üzüyor. Bir gün bu olaylar son bulacak ve karanlık günleri geride bırakacağımızı en içten dileklerimle umut ediyorum. Bizim dinimizde ve kültürümüzde dostluk var, dayanışma var, kardeşlik var. Adını 'Çınarlar Evi' koyduğumuz çalışmamızın arsası tahsis edildi. Çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor” dedi.

TOLGA PARLAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.