Karamollaoğlu: Siyonistler Müslümanları Parçalıyor, Birbirine Düşürüyor

Karamollaoğlu: Siyonistler Müslümanları Parçalıyor, Birbirine Düşürüyor

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Siyonistlerin Müslüman ülkeleri bölüp parçalamak için plan yaptıklarını ve bu planın içinde Türkiye’nin de olduğunu belirterek, “Siyonistler, Türkiye’yi de 15-20 devlete ayırmak istiyorlar.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Siyonistlerin Müslüman ülkeleri bölüp parçalamak için plan yaptıklarını ve bu planın içinde Türkiye’nin de olduğunu belirterek, “Siyonistler, Türkiye’yi de 15-20 devlete ayırmak istiyorlar.” dedi.

Partisinin Sakarya il teşkilatınca Beyazgül Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine katılan Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada, hangi Müslüman ülkeye bakılsa kan ve gözyaşı olduğunu söyledi. Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Afganistan’da Müslümanların kanının döküldüğünü vurgulayan Karamollaoğlu, “Ne yazık ki NATO ve Avrupa Birliği sadece seyirci oluyor. Hatta zulümlere alet oluyor. Hem ABD hem de AB Türkiye’yi badirenin içine sürüklemeye çalışıyor. Bugün Irak’ta 1,5 milyon Müslüman öldü. Libya paramparça oldu. Yüzlerce kabile devlet kurmaya çalışıyor. Suriye’de her gün 100’den fazla ölen insan var. Şehirler harap oldu. Nerede bu NATO, ABD ve AB. Bunlar Müslüman katliamına seyirci kalıyorlar.” diye konuştu.

İran ile 400 sene hiçbir sınır ihlali olmadan yaşandığını vurgulayan Karamollaoğlu, bu ülkenin yüzyıllarca Şia mezhebine mensup olduğunu dile getirerek, “Bunlar Müslüman ülkeleri, Müslüman toplumları birbirine düşürmeye, birbirine kırdırmaya çalışıyor. Bunu İsrail’in güvenliği için yapıyorlar. Ne oldu da şimdi İran ile Türkiye’yi karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Bu oyunları ABD ve Siyonistler kurdu. Türkiye üzerinde de planları var. Türkiye’de de onlara göre 15-20 devlet kuracak grup çıkar. Türkler, Kürtler, Araplar, Abhazlar, Çerkezler, Arnavutlar hepimiz kardeşiz. Bu oyunlara gelmememiz gerekir.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.