Karagül 4. bölümü ile bu akşam Fox TV'de

Karagül 4. bölümü ile bu akşam Fox TV'de

İmkânsıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların, Karagüllerin hikayesi şimdi Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Büyük beğeni toplayan Karagül 4. bölümü ile bu akşam Fox TV'de ekrana gelecek.

Fox TV ekranlarında yepyeni bir dizi, Karagül! Başrollerinde Ece Uslu, Özcan deniz, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Mert Yazıcıoğlu, Şerif Sezer, Özlem Canker, İlayda Çelik ve Ayça Ayçin Turan’ın yer aldığı Karagül dizisi, Cuma günleri izleyicisi ile buluşuyor.

4. Bölümde neler yaşanacak...

Baran’ın ateşlediği silahtan çıkan kurşun Şanverdi ailesini zora sokar. Narin, oğlu için endişelenirken Kendal, Baran’ı korumak için kazayla ilgili delilleri yok etmeye çalışır.

Ebru, kendini biraz iyi hissedince, çocukları ile birlikte konaktan ayrılır. Ancak bu kez de kalacak yer sorunuyla karşı karşıya kalır.

Narin ise Ebru’ya yardım ettiğini öğrendiği Fırat’a hesap sormaya gider.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Karagül’ün yeni bölümü ile ekrana gelecek.

3. Bölümde neler yaşanmıştı...

Ebru ve çocukları kapıda. Kendal, henüz şaşkınlığını atlatıp içeri buyur edemezken; Baran onları cümbür cemaat görünce şaşkınlıkla birlikte çok da öfkelenir. Ebru, yorgun ve biraz çekingendir.

Ertesi sabah olduğunda konak halkı tedirgindir. Murat’ın mevlidi vardır ve Halfeti halkı da gelecektir. Sonuçta herkes Narin’i Murat’ın karısı olarak bilmektedir. Her şeyin ortaya çıkmasını engellemek için Ebru ve çocukların evden uzaklaşması gereklidir. O sırada kızlar ve Ebru gelir. Kızların babasının kaza geçirdiği yeri görmek istemesi üzerine Ebru, onları Fırat kenarına götürür. Ebru, jandarma komutanı Oğuz ile konuşur. Eve döndüklerinde ise, Murat’ın mevlidinden dağılan kalabalık ile karşı karşıya gelirler. Ebru ve kızlar, ev halkından bunun hesabını sorar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.