Karagül 3. Bölüm Fragmanı İzle

Karagül 3. Bölüm Fragmanı İzle

Karagül 3. Bölüm Fragmanı İzle

3. Bölümde neler yaşanacak...

Ebru ve çocukları kapıda. Kendal, henüz şaşkınlığını atlatıp içeri buyur edemezken; Baran onları cümbür cemaat görünce şaşkınlıkla birlikte çok da öfkelenir. Ebru, yorgun ve biraz çekingendir.

Ertesi sabah olduğunda konak halkı tedirgindir. Murat’ın mevlidi vardır ve Halfeti halkı da gelecektir. Sonuçta herkes Narin’i Murat’ın karısı olarak bilmektedir. Her şeyin ortaya çıkmasını engellemek için Ebru ve çocukların evden uzaklaşması gereklidir. O sırada kızlar ve Ebru gelir. Kızların babasının kaza geçirdiği yeri görmek istemesi üzerine Ebru, onları Fırat kenarına götürür. Ebru, jandarma komutanı Oğuz ile konuşur. Eve döndüklerinde ise, Murat’ın mevlidinden dağılan kalabalık ile karşı karşıya gelirler. Ebru ve kızlar, ev halkından bunun hesabını sorar.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Karagül’ün yeni bölümü ile Fox TV’de ekrana gelecek.

2. Bölümde neler yaşanmıştı…

Konakta ağıtlar çınlar. Ebru, herkesin Murat ölmüş gibi davranmasına bir anlam veremez. Baran bütün sinirini ertesi sabah misafire hazırlanan kahvaltı tepsisinden çıkarırken avluda gürültü kopar. O sırada İstanbul’la konuşan Ebru, duydukları karşısında şoke olur. Kendal, Ebru’yu İstanbul’a dönmesi için ikna etmeye çalışır. Kendal’ın borcu yüzünden fabrikası ipoteklidir ve borcunu ödemesi için de çok az zamanı vardır. Zamanında Murat, ailesinden kalan arsayı Ebru’nun üzerine yapmıştır ve Kendal da o arsa ile borcunu ödemeye karar vermiştir.

Daha önceden hiç çalışmamış ve diplomasız olan Ebru ise, maddi problemlerine çözüm bulmak için iş aramaya başlar. Eve gittiğinde büyük bir sürprizin beklediği Ebru’nun ve çocuklarının artık gidecek bir yerleri yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.