Karadayı 24. bölümü ile bu akşam ATV'de

Karadayı 24. bölümü ile bu akşam ATV'de

ATV'nin dizisi Karadayı ilk bölümden itibaren büyük bir beğeni ile izleniyor. En çok konuşulan dizilerden olmayı başaran Karadayı 24. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur, Mahir ise her ikisi... 1970 yıllarında Beyazıt'ta mutlu bir ailenin hayatı bir nişan gününde değişir. ATV'nin yepyeni dizisi Karadayı, kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken, 70'lerde yaşanan imkansız aşk hikayesiyle de seyircisini eskilere götürecek.

24. Bölümde neler yaşanacak...

Gizemli bir telefon alan Nazif, Feride ile konuşmaya gider. Feride’nin Nazif’ten başka sürpriz bir ziyaretçisi daha vardır. Mahir için endişelenen Feride, her yerde onu arar. Nazif, torunu için suçu üzerine alır. Mahir’in babasını durdurabilmek ve Nazif’i bulmak için çok az zamanı vardır. Bulduğu fırsatı değerlendirmek isteyen küçük Nazif, adamların elinden kaçmaya kalkar.

Öte yandan Feride, önemli bir kararın eşiğine gelir.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Karadayı’nın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

23. Bölümde neler yaşanmıştı...

Mahir’in Feride ile bir ilişkisi olduğunu anlayarak Mahir’den hesap soran Nazif, duydukları karşısında çok şaşırır. Turgut’un planları tam istediği gibi işlemektedir. Nazif’in kaçırılışı ile darmaduman olan Kara ailesi, Orhan’dan gelen acı haberle adeta yıkılır. Osman, bu tezgâhta abisi Necmettin’in parmağı olduğunu fark eder. Mahir, Osman'ı konuşturmak için köşeye sıkıştırır. Bu sırada Nazif bir telefon alır. Torununu kurtarmak için önünde tek bir yol vardır.

Öte yandan Mahir’in doğum günü davetine gelmesini bekleyen Feride, büyük bir hayal kırıklığı ile karşı karşıyadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.