Karadağ: Basit hatalarla kaybettik

Karadağ: Basit hatalarla kaybettik

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinin antrenörü Cengiz Karadağ, mutlak kazanmak için çıktıkları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını son saniyelerdeki basit hatalarla kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

Karadağ, yaptığı açıklamada, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını ve 20-25 dakika üst düzey bir performans sergilediklerini belirtti. İlk iki periyotta arzulanan ve hedeflenen bir basketbol ortaya koyduklarını ifade eden Karadağ, şunları kaydetti:

“Ancak 3. periyotun 5. dakikasından itibaren takım üst üste top kayıpları ve basit hatalar yapmaya başladı. Ceza atışlarını değerlendiremedik. Rakibimiz basit hatalarımızı değerlendirdi ve 18 sayılık farkı kapatarak son saniyelerde öne geçti. Buna rağmen maçı kazanma fırsatı elimize yine geldi. Ancak yine top kaybı ve basit hatalar sonucu bu fırsatları değerlendiremedik. Her iki devrede, gece ile gündüz arasındaki fark kadar farklı bir basketbol sergiledik. Mutlak kazanmamız gereken bir maçı, basit hatalarla kaybettiğimiz için üzgünüz.”
Karadağ, Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan mağlubiyetten sonra Oyak Renault ile deplasmanda yapacakları mücadelenin daha da önem kazandığını belirterek, bu maçı kazanarak kendilerini affettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.