Karaca: Konya’yı DEVA belediyeciliğiyle tanıştıracağız

Karaca: Konya’yı DEVA belediyeciliğiyle tanıştıracağız

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Dr. Seyit Karaca’yı açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Dr. Seyit Karaca’yı, Ilgın Belediye Başkan Adayı olarak Seyit Ali Nadaroğlu’nu ve Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak Mulla Sarı’yı açıkladı.

DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca, “Konya’yı DEVA Belediyeciliğiyle tanıştıracağız. İddialı olduğumuz DEVA Belediyeciliği, öz kaynaklarını geliştirecek, merkezi yönetime bağımlı olmadan iş ve hizmet üretecek kurumsal yapıya sahip, yeni ve güçlü bir DEVA Belediyeciliği anlayışıdır. Ayrıca haksız kazanca ve Yolsuzluğa Geçit Vermeyen Katılımcı ve Çoğulcu Demokrasiyi İşleten İnsan Odaklı ve Eşitlikçi Kentler Kuran bir DEVA Belediyeciliği anlayışı getireceğiz. Bunun yanında Geleceğin Şehirlerini Kuracak, Ulaşım ve Erişim Sorunlarını Çözecek, Çevre, Kültür ve Spor Dostu Şehircilikle, Hayat Kalitesi Yüksek bir Belediyeciliği Getireceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum