Kar Yağdı Araç Sahiplerini Lastik Değiştirme Telaşı Sardı

Kar Yağdı Araç Sahiplerini Lastik Değiştirme Telaşı Sardı

Yozgat’ta kar yağmasıyla birlikte ticari araç sahipleri de araçlarına kar tipi lastiklerini takmaya başladı.     Yozgat’ta kar yağmasıyla birlikte özellikle öğrenci servis işletmeciliği yapan şoförler, hafta sonunu...

Yozgat’ta kar yağmasıyla birlikte ticari araç sahipleri de araçlarına kar tipi lastiklerini takmaya başladı.

    Yozgat’ta kar yağmasıyla birlikte özellikle öğrenci servis işletmeciliği yapan şoförler, hafta sonunu da fırsat bilerek araçlarının yazlık lastiklerini söküp kar tipi lastiklerini takmaya başladı. Okul servis şoförleri pazartesi günü öğrencileri taşımada bir herhangi bir sıkıntı yaşamamak için 1 Aralık tarihinden itibaren mecburi kışlık lastik takılma zorunluluğunu beklemeden araçlarının lastiklerini değiştirmeye başladı.

    Adnan Ertuğrul isimli özel öğrenci servis işletmecisi, geceden itibaren Yozgat’ta kar yağışının başladığını belirterek hafta sonu olması dolayısıyla şimdiden araçlarının kışlık lastiklerini değiştirdiklerini söyledi. Ertuğrul, "Biz de öğrenci servisi yaptığımız için pazartesi günü herhangi bir sıkıntı yaşamamak için şimdiden araçlarımıza kar lastiklerini takmaya başladık. Kanunen 1 Aralık’tan sonra bütün ticari araçların araçlarına kar tipi lastik takması gerekiyor." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.