Kamyon Sürücüsünü Saniyeler Kurtardı

Kamyon Sürücüsünü Saniyeler Kurtardı

Bursa’da, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıkan TIR, yol kenarında park halindeki pirinç yüklü kamyona arkadan çarptı. Arkadan çarpan TIR’ın sürücüsünün ağır yaralandığı kazada, park halindeki kamyon sürücüsü...

Bursa’da, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıkan TIR, yol kenarında park halindeki pirinç yüklü kamyona arkadan çarptı. Arkadan çarpan TIR’ın sürücüsünün ağır yaralandığı kazada, park halindeki kamyon sürücüsü ise araçtan inmek için birkaç saniye oyalanınca ölümden kurtuldu.

    Olay, Ankara-İzmir Otoyolu Bursa Ovaakça mevkiinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Ankara’dan İzmir istikametine giden Levent Önge yönetimindeki 66 LY 841 plakalı kamyon, Ovaakça mevkiinde en sağ şeride park etti. Bu sırada, aynı istikamete giden sürücüsünün isminin henüz belirlenemediği 06 ALC 79 plakalı TIR, pirinç yüklü kamyona arkadan çarptı.

    TIR’ın çekicisinin tamamen parçalandığı kazada, TIR sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı sürücü, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Kamyon şoförü Levent Önge, yaşadığı korkuyu anlattı. Kamyonun lastiklerini kontrol etmek için park ettiğini belirten sürücü Önge, kazayı şunları söyledi: "Lastiklere bakayım, arabayı kontrol edeyim diye burada durdum. Kapıyı açacaktım, bir sigara yaktım, o sırada adam ulu orta geldi vurdu. O sırada arabadaydım, inseydim beni de öldürürdü. Şoför aşağıya kendi indi. Bu uyuma değil de bir şeyle mi oynuyordu bilmiyorum. Bu saatte uyumaz. Arkadaşlarla da konuştum, aynı yoldan gelen diğer sürücü arkadaşlarla, ‘biraz önce bizi solladı’ dediler."

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.