Kamuoyu Konyalı Angı'dan özür bekliyor

Kamuoyu Konyalı Angı'dan özür bekliyor

Vatandaşa “Densizlik, hadsizlik yapma” diyerek, “Akıllı ol” tehdidinde bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, olayın üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ne bir açıklama yaptı ne de özür diledi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya’da bir temel atma programında vatandaşı azarlamış, tehdit etmişti. Olayın üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen Angı, bir açıklama yapmadı ve özür dilemedi.
VATANDAŞI AZARLADI TEHDİT ETTİ!
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 2 hafta önce bir temel atma programı sonrasında kendisine derdini anlatan vatandaşa hakaret etmişti. Angı, vatandaşa “Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu” demişti. Vatandaş ise Angı’ya “Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık vermişti. Sinirlerine hakim olamayan AK Parti Konya İl Başkanı Angı, “Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol” demişti.
ANGI’NIN HAREKETİ TEPKİ TOPLADI 
Olay, yerel ve ulusal medyada gündem oldu. Hasan Angı’nın vatandaşı azarlayarak, tehdit etmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Angı’nın bu tutumu günlerce konuşulurken, sosyal medyada da gündem oldu. 
NE AÇIKLAMA YAPTI NE DE ÖZÜR DİLEDİ! 
Olayın üzerinden 2 hafta geçmesine karşın, Angı cephesinden konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Tepki çeken hareketlere imza atan Angı, özür de dilemedi. Angı’nın bu sessizliği de vatandaşın tepkisine neden oldu. 
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum