Kampüs'te düzenleme çalışmaları hızlandı

Kampüs'te düzenleme çalışmaları hızlandı

Selçuk Üniversitesi Alaedddin Keykubat Yerleşkesi'nde başlatılan altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının hız kazandığı bildirildi.

Selçuk Üniversitesi Alaedddin Keykubat Yerleşkesi'nde başlatılan altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının hız kazandığı bildirildi.
     Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı başlamadan tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında kampüs giriş ve çıkışları ile Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi girişlerinin ayrılacağını belirtti.
     Kampüs girişlerinin artık 3 noktadan sağlanacağını ifade eden Gökbel, MOBESE sisteminin kampüs genelinde yaygınlaşacağını ve trafik güzergahlarının değiştirilerek yeniden düzenleneceğini bildirdi.
     Öğrenci, akademisyen ve çalışanların güvenliğini her zaman önemsediklerini vurgulayan Gökbel, şunları kaydetti:
     ''Başladığımız altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak öğrencilerimize, üniversite personelimize ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve huzurlu bir kampüs alanı yaratacağız. Kampüs alanımız özellikle son yıllarda çok büyüdü ve Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nin de açılması ile kampüsteki nüfus ciddi oranda arttı. Ayrıca bu durum kampüs araç trafiğini de yoğunlaştırdı. Bazı fakültelerin çevresinde bu yoğunluk çok daha fazla hissedilmeye başlandı. Bu nedenle kampüs içerisinde genel bir düzenleme yapmak artık zorunluluk haline geldi. Sınavların sona ermesinin hemen ardından vakit geçirmeden çalışmalara başladık. Kampüs alanımızdaki birkaç ayrı noktada iyileştirme çalışmaları sürüyor. Yeni eğitim-öğeritm yılı başlamadan bu çalışmaları tamamlayarak çok daha rahat, ferah ve güvenli bir kampüs alanına kavuşacağız.''
    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.