Kampanyalar alıcıları cezbediyor!

Kampanyalar alıcıları cezbediyor!

Sıfır araçlarda araba firmalarının uyguladıkları kampanyalar yılın son günlerinde araba almak isteyenlerin yoğun ilgisini çekiyor

Araba firmalarının sıfır araçlarda uyguladıkları kampanyalar bugünlerde alıcıları cezbediyor. Yılın son günlerine yaklaşırken araba firmaları yıllık hedefledikleri kotayı yakalayabilmek için her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni araba alacaklara ve arabalarını yenilemek isteyenlere kampanyalarla önemli fırsatlar sunuyor. Firmaların uygulamaya koydukları bu kampanyalardan yararlanmak isteyenler soluğu sıfır araba galerilerinde alıyor. Yoğunluğun arttığı araba galerileri yıl sonuna kadar pazar günleri de açık olacak. Araba firmaları 'bu fırsatlar kaçmaz'  sloganıyla, her bütçeye uygun, her kesime hitap eden arabaları alıcılarının beğenisine sunuyor. Bu kampalardan yaralanmak isteyenlere indirimlerin yanı sıra kampanyalarla ödeme kolaylığı da sağlanıyor.

BU FIRSATLAR KAÇMAZ

Renault Konya Motorlu Araçlar A. Ş. Satış Müdürü Bülent Tutar, şirketlerin hedefledikleri kotayı yakalamak için her yılın sonunda bu tür kampanyalar düzenlediklerini ve şirket olarak yılın son günlerine yaklaşırken hedeflediklerinin yüzde 95'ini yakaladıklarını söyledi. Kampanyalarla  birlikte satışların arttığını belirten Bülent Tutar, kampanyanın karşılık bulduğunu dile getirdi. Araba sahibi olmak isteyenlerin bu kampanyalarla hayallerindeki arabaya bir adım daha yaklaştığını, yeni araba alacaklar için uygun iklimin oluştuğunu ifade eden Tutar, ''Şimdi al 2013'te öde, nakit alımda 4 bin TL indirim ve 20 bin TL'ye 20 ay sıfır faiz' gibi kampanyalarımız bulunuyor. Araba almanın zamanı. Araba almak isteyenler bütçesine göre, ödeme imkanına göre araba alma fırsatını kaçırmamalı'' ifadelerini kullandı. Fiat Koyuncu Otomotiv ise, yıl sonu kampanyalarını 'yılın son ve en büyük fırsatı' olarak tanımlıyor. 20 TL'ye 30 ay faizsiz kredi imkanın yanında, bazı markalarda da ÖTV almıyor.

merhabahaber.com KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.