Kamalak'tan Kumlu'ya ziyaret

Kamalak'tan Kumlu'ya ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu'yu makamında ziyaret etti.

Kamalak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kumlu'nun yeniden Türk-İş Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulunduğunu bildirdi.

Türk-İş'in en büyük işçi örgütü olduğunu belirten Kamalak, bundan sonra da işçi haklarını en iyi şekilde temsil edebilmeleri için hem siyasilerin hem de medyanın desteğinin gerektiğini kaydetti.

Kamalak, Refah Partisi döneminde işçi ve memur ücretlerine yüzde 50 zam yaptıklarını anımsatarak, söz konusu zammı hem IMF'ye hem de ''para babalarına'' borçlanmadan gerçekleştirdiklerini anlattı.

Kamalak, bunu adil paylaşım ve adil düzen ile yaptıklarını da söyledi.

Saadet Lideri, Türkiye'de kişi başına milli gelirin 10 bin dolardan fazla olduğunun söylendiği, 10 bin dolar olduğu varsayılırsa 5 kişilik bir aile için bu rakamın en az 50 bin dolar ya da 90 bin lira gibi bir rakama tekabül ettiğine işaret etti. Kamalak, bu durumda da her eve en az 7 bin 500 lira girmesi gerektiğini vurgulayarak bu paranın nerede olduğunu sordu.

Mustafa Kumlu ise Saadet Partisi'nin emeğe ve iş gücüne karşı duruşunu bildiklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.