Kamalak: Sıkışınca 'yolumuz Erbakan yolu' diyorlar

Kamalak: Sıkışınca 'yolumuz Erbakan yolu' diyorlar

"Şu an sıkıştıkları için ‘yolumuz Erbakan yoludur’ diyorlar." diyen Kamalak'tan AKP Hükümeti ve Erdoğan'a sert eleştiri...

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, iktidarın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıkıştığı zamanlarda ‘Yolumuz Erbakan yoludur’ dediğini söyledi. 

Kamalak, “Erbakan’ın yolu ne zamandan beri haçlı yolu oldu?” diye sordu.

Partisinin Elazığ il kongresine katılan Mustafa Kamalak, Papa’nın ‘Ak Saray’ı ziyareti üzerinden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

Partisine seçimle ilgili tavsiyelerde bulunan Kamalak, şöyle konuştu: “Kutsiyet penahlarına sığınanlar bu ülkeye ferahlık getiremez, her ne kadar bu coğrafyada yetişmiş olmaları bir anlam ifade etmez. Şu an sıkıştıkları için ‘yolumuz Erbakan yoludur’ diyorlar, hadi ordan. Erbakan’ın yolu haçlı yolu değil, İslam birliği yoludur. Erbakan’ın yolu ne zamandan beri faizle geçim yolu oldu?

Önümüzde bir seçim var, eğer inanıyorsak, bu sefer fırsatı iyi kullanmamız lazım. Onların dağları yerinden oynatacak kadar güçleri, kuvvetleri, organizasyonları olsa bile, tek güç sahibi yalnız ve yalnız Allah’tır. Kalabalıklar sizi yanıltmasın, iktidarlar yolunuzu kesmesin, bu nedendendir ki tüm inananları bu çatı altında toplanmaya davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.